Nie tylko o Tibii i OTS...
Nie jest to jakiś spam czy co tam sobie dzieci ubzdurają tutaj prosze o wypowiedzi tylko zwolenników Grand Theft Auto
Zapewne prawie każdy dopóki nie wyszła czwórka uważał że SA jest najlepszą częścią GTA(ja do tych osób również należałem).SA po prostu tak wciągało.Wyszła czwórka graficznie o wiele lepsza.Pod względem fabularnym również wiele możliwości taxi,telefon komórkowy wspólne wyjście na bilard mógłbym dalej wymieniać oczywiście nie obyło sie bez chujowej optymalizacji,znikających tekstur i jakiś 5 patchy ??? GTA SA wyszło po prostu idealnie zero problemów przy instalacji i tak dalej bynajmniej ja takich nie miałem czy były jakieś patche ? raczej nie tak jak wcześniej prosze o opinie ja jednak wole gta IV pomimo tych masy błędów i niedoróbek
Sułtan łechtaczek
San Andreas miało to coś, taki gangstersi klimat. W 4 tego nie ma . Sa > IV
Oczywiście, że GTA San Andreas
Nie będę rozwijał swojej oceny, bo to nikomu nie potrzebne
SA ,bo rozpierdalały mnie tamte bugi ;D Choć nie zaprzeczę ,Gta 4 też ma swój pazur ;s
Niestety nie mam takiego mocnego kompa na GTA IV i wszystko mi cięło. Dlatego SA najlepiej sie strzela headshota w łepek policjanta xD
GTA San Andreas ma swój klimat
Sa miało tyle bugów, że po akimś czasie mi się w ogóle grać odechciało : p
Gta IV też nie jest doskonałe, jednak gra się o wiele lepiej i gra jest dużo bardziej realistyczna
Gta SA zdecydowanie, a szczególnie zapamiętałem OG Loca (Gangsta Baby) i BigSmoke'a Oni mnie rozwalają...