Nie tylko o Tibii i OTS...
Tak jak w temacie Grand Theft Auto IV VS Saints Row 2
Saints Row 2 niedawno wesz³o na Komputery Osobiste,PC
A teraz o GTA IV gra niezwykle s³ynna Chyba ka¿dy wie o czym mówie wiêc nie musze t³umaczyæ gra mia³a najwiêkszy nak³ad sprzedarzy w roku 2008 Na X-a tudzie¿ PS
Osobi¶cie moje zdanie jest takie poniewaz GTA IV znam i nie tylko ja oraz gram w to codziennie przynajmniej sie staram to nie bêde komentowa³ GTA IV tylko Saints Row 2 mo¿liwe,¿e ma³o znane ludziom
¦ci±gn±³em sobie demo Saints Row 2 i oniemia³em
Naprawdê, od dawna nie mia³em "przyjemno¶ci" graæ w taki crap!,bzdure,spierdoline
Gierka jest bezczelnym klonem GTA wiêkszo¶æ co siê da³o w tej grze zosta³o odgapione Sterowanie pojazdami korzysta z algorytmów Maluch Racera.Chocia¿ nie, tam model jazdy by³ mniej drêtwy... a tu jest ³atwy nie mo¿na tego porównaæ do GTA III b±dz Vice City gdzie model jazdy jest banalny
Walka wrêcz to dwa ciosy + efektowne combo. I to tyle rewolucji
Animacje postaci, fizyka, ragdoll - wszystko to wygl±da sztuczne i po prostu s³abo.
Strzelanie to pora¿ka - przypominana mi jak±¶ epicko spieprzon± polsk± pseudo-grê,
Dialogi i misje,fabu³a tutaj siê nie zdziwi³em.Wiele nie mogê powiedzieæ, bo nie wytrzyma³em z t± gr± d³ugo, ale dialogów podczas pierwszej misji s³uchaæ siê nie da³o, bo bohaterowie pier*** takie g³upoty i mówili to tak ¿ywio³owo, jakby dopiero obudzili siê po wyjebanej imprezie na mega kacu. Jeszcze jakie¶ serfowania na masce samochodów b±d¿ rzucanie w ludzi ³awkami.olewanie ich szambem totalna ¿enada Porównywaæ jak± kolwiek serie Grand Theft Auto do tej gry to w pewien sposób obraza seri GTA
Ja Oddaje swój g³os na GTA IV
A ty co wybierzesz
Ostatnio edytowany przez Dimek (2010-03-29 15:28:16)
Zbanowany
Powiem, ¿e popieram Ciê w 100%
Oddaje te¿ swój g³os na GTA IV, gra³em w GTA IV i wolê jednak tê grê
A w Saints Row 2 nie mia³em okazji pograæ
GTA IV ROX ;D Oraz Gra San Andreas
SR2 Lepsze, du¿o mo¿liwo¶ci i rzeczy do roboty po ukoñczeniu wszystkich misji.
PS ju¿ d³uugo jest na PC. Osobi¶cie mam j± ju¿ od ok. roku (na wielkanoc dosta³em xd)
Proste, ¿e GTA IV.
PS. Zaliczcie jeden g³os na SR2 za Zevsa, nie ma teraz neta, ale jak by mia³ to na pewno by zag³osowa³ : P
Gta IV fajne - ale tutaj zag³osujê na SR2 wydaje siê ciekawa gierka ;dd
Zbanowany
SR2
GTA IV te¿ fajne, ale jak dla mnie w SR2 s± wiêksze mo¿liwo¶ci,
Refresh!
Wypowiadaæ siê
Powiem jeszcze tyle,¿e mam pe³n± wersje ¶ci±no³em sobie i powiem tyle wielki shit ten Saints Row 2 auta wogóle sie nie niszcz± jedynie blacha odpadnie i to tyle... strzelanie te¿ do dupy GTA IV o lata ¶wietlne wyprzedza SR 2 z strzelaniem albo modelem uszkodzeñ tyle na ten temat
Gta 4
Mam te 2 gry na xboxa i powiem szczerze ,¿a³ujê ¿e kupi³em Saint Row'a :( Niestety . Du¿o mo¿liwo¶ci ,ale moim zdaniem mizerne sterowanie i rozgrywka jest do dupy :(
Gta 4 jest ¶wietne . 2 dodatki które te¿ naby³em ,a chodzi mi o dok³adnie The Lost And dammned (chyba tak to siê piszê) i the ballad of the gay tony i s± ¶wietne ,rozszerzaj± grê Nowe bronie,pojazdy,kluby . Naprawdê polecam do nabycia tych dodatków Gta 4 mi siê podoba i oddajê g³os na ni±
A tak sobie wykopiê temat bo w sumie nie jest a¿ taki stary; >.
Tak jak Ferru~ mam obie gry na Xbox'a. Szczerze mówi±c obie gry podobaj± mi siê tak samo, GTA IV wzglêdem fabu³y, grafiki i ogólnie dynamiki gry (Fizyka itp.), a Saints Row 2, za 'Yo, madafaka', gangsterskie klimaty, latanie na golasa i ogólnie hardcor'owe opcjê. GTA IV jest bardziej realistycznê, fabu³a jest po prostu prze zajebista, misjê i ogólnie strzelanie i zabijanie. Saints Row 2 jest bardziej taka ala~ San Andreas, klimaty "Czarnuchów", gangsterskie napierdalanie, latanie na golasa, rzucanie ludzi pod tory itp. D³ugo bym wymienia³ plusy obu gier, ale nie chce mi siê.
G³os oddajê na GTA IV.
Hmmmmmmmmm..... trudny wybór. Sint Row to gra bardziej wyluzowana, przy której mo¿na siê odprê¿yæ i wy³±czyæ na moment mózg. GTA IV to zupe³nie inna bajka. Mamy tutaj ciekaw± fabu³ê i ciekawe misje. Ja niestety nie gra³em ani w jedn± ani w drug± grê, wiêc patrz±c na screeny i na gameplaye oddaje swój g³os na GTA.