Nie tylko o Tibii i OTS...
Prosil bym o nowe keye
a ja mam problem gdy włączam OLLYDBG wybieram loader.exe klikam na 1 napis w 1 okienku klikam script i ten notatnik otwieram i wyskakuje mi okienko klikam ok i dalej się ląduje i nic nie wyskakuje chodzi mi o to to okienko co trzeba hardwere key wpisać . Odrazu pisze ze jak kilka miesięcy temu crakowalem tego nie było ;/ i mam pytanie skąd mam wziąć ten trial reset co jest opisany w tym poradniku ? . bo inne nie działają ;/
przyłączam się do prośby albo przynajmniej rada skąd je pozyskać.
tylko te keye już wygasły prosili byśmy o nowe ;/ i poradnik jak zcracowac elfa
czuje, że nasz miły kolega już nie jest tak miły i nie udostępni więcej key.
Zbanowany
Jeżeli będzie to ktoś wam wrzuci(może nawet ja), więc nie ma sensu błagać bo jeszcze nie ma.
A kiedy beda nowe keye?
B14BD419
NAME: jaimeraulmendezlopez325@hotmail.com
KEY: 01FBFU-D4JKG2-DUVD8G-ZNKGKD-GZY85B-DWA4N0-RE8587-51K7C2-TJ53WW-TB5YKP
Ostatnio edytowany przez Bamboleo (2010-03-19 23:50:04)
Coś niedziała ten key ;/
FingerPrint: 1B4DB726
Registration Name: msn@otbr.com.br
Registration Key: 01BKJD-VDUH9D-A9JXA3-A4HQVY-439X47-ME582P-FRAFYF-RC8H9G-RR1C8M-WNJYVK
sebazgr napisał:
a ja mam problem gdy włączam OLLYDBG wybieram loader.exe klikam na 1 napis w 1 okienku klikam script i ten notatnik otwieram i wyskakuje mi okienko klikam ok i dalej się ląduje i nic nie wyskakuje chodzi mi o to to okienko co trzeba hardwere key wpisać . Odrazu pisze ze jak kilka miesięcy temu crakowalem tego nie było ;/ i mam pytanie skąd mam wziąć ten trial reset co jest opisany w tym poradniku ? . bo inne nie działają ;/
Sciagnij trial reseta, wpisy--armadillo --scan--delete all
Ostatnio edytowany przez Bamboleo (2010-03-20 07:19:14)
Bamboleo dałbyś link do Trial Reseta a nie tak ciągle mówisz żeby sciągnąć co ściągne to albo jakiś syf albo nie działa
Witam do Trial reseta nie mam zastrzeżeń, ale czy mógłbym prosić o kolejny klucz? Nie wiem czemu ale podzieliłem się tym kluczem z kolegą on go jeszcze ma a ja już nie..
Pozdrawiam
wyskakuje mi
Error!
The name /Key you entered does not appear to be valid. Please try again.
wtf xd?!
Prosil bym o nowe keye