Nie tylko o Tibii i OTS...
Ej ja jutro rano bd chyba bo dzisiaj za nic nie wejdę taka kolejka ;/
EDIT
Od 90 minut próbuje wejść na serva ;/ z 193 miejca jestem na miejscu 91
już nie daje rady
Ostatnio edytowany przez Grebek (2010-03-06 17:02:08)
Helluxzi.
Tez gram na Saphirze.
Mam 11lv.
Napisz do mnie jezeli mnie zauwazysz.
Nick : Baad Newz
Pozdrowienia.
Baad N.
Zlapalem cubona z kolegami i cubone doll, gdzie to moge sprzedac? Chodzi mi o dolla i chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies misje tutaj typu zabij i odbierz nagrode
dolli sie nie da a misje sa od taki zbiez ile czewgos tam i dostaniesz kase po idz powiedz tam i wróć ale tez takie gdzie potrzeba team ale one sa od 30 +
A moglbys dac przyklad albo npc ktory daje misje okolo od levelu 20, bo team to ja mam 4 osoby z rla graja. Niestety my gramy na amethyscie
btw. lootnalem 2 cocon stone :d jeszcze tylko kakuna albo metapod, zastanawiam sie ale raczej wybiore kakune.
powiem ze bardzej oplaca sie metapoda ^^
edit :
15:11 You catch a Pokemon! (Haunter).
15:11 You already holding six pokemons, your new pokemon will be teleported to the Pokemon Center!
edit 2 :
16:00 You advanced from Level 60 to Level 61.
Ostatnio edytowany przez Helluxzi (2010-03-07 15:04:36)
A taki dzisiejszy lvl. Ogólnie dzisiaj dużo targowania było, więc mało expiłem; )
Zbanowany
Siema congratulations Lvls itp, a propo bd tam grał nick jak by co Xedoxo
Edytne dam jakiegoś screena
@edit
Straszne kolejki z 30 min trzeba czekać ;/ narazie jeszcze nie weszłem, może jutro bd grał bo narazie mi sięnie chcę czekać !
Ostatnio edytowany przez xedoxo (2010-03-11 20:11:17)
Ok wbilem 24 i mam dacc i teraz powiedzcie mi gdzie mam expic, mam bellsprouta kilka wodnych ponyte i geoduda. Ostatnio na mankeyach expie, ale duzo ludzi lata to slabo cos idzie i nie wiem gdzie na daccu chodzic