Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
W³a¶nie znalaz³em starego gba advance sp i zastanawiam jaka gre sobie kupiæ my¶le te¿ o pokemon firered ale jeszcze jaka¶ bym sobie kupi³ i prosze was dajcie jaka¶ propozycje.
Zbanowany
@up na kompie nie moge graæ bo mi pasi bo prawie ca³y czas przesiaduje na polu ^^ ale na emulatorze te¿ gram ale mi pasi ¿eby¶cie mi doradzili i huj ci w dupsko wypierdalaj hellu ja prosze ¿eby¶ mi doradzi³ jaka gre kupiæ a nie ¿eby graæ na kompie i wypierdalaj huju jebany huj guzurkowi aksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfsaksfhajsfhsajfhsajfs
Spoiler:
1. Szanuj innych u¿ytkowników i b±d¼ dla nich uczciwy.
2. NIE(!) u¿ywaj wulgaryzmów.
Tyle Ci tylko powiem
ps. (Je¿eli z³amiesz któr±¶ z zasad mo¿esz liczyæ siê z tym, ¿e twoje konto zostanie zbanowane lub usuniête)
@down
Szybko zareagowa³e¶ a nawet raporta nie by³o
Ostatnio edytowany przez Helluxzi (2010-01-22 16:01:18)
Pepe ¿egnam
@Calbier
Zuo ; o!!!
@top
Hah gameboy to syf nie polecam kupowaæ nic ; ] Lepiej te pieni±dze oddaæ na biedne dzieci albo daæ mi na papierosy ; )
BLACK STAR COME BACK
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
Fighting For Better LIFE~~Friends? They know who they are....Alex,Caliber, Vez[*]~~
Kakashi R.I.P, dla mnie nie istniejesz...
Helluxzi napisał:
omg pro noob sciagnij emulator na kompa i graj na kompie
"omg pro noob"
Spoiler:
1. Szanuj innych u¿ytkowników i b±d¼ dla nich uczciwy.
2. NIE(!) u¿ywaj wulgaryzmów.
Hell, nie mam nic do ciebie, ale sam sobie zaprzeczasz. (Mo¿e dla niego pro noob jest obra¼liwe)
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
W po¶cie Helluxziego wyczuwam ironie a nie obraze...