Nie tylko o Tibii i OTS...
Mam do was prosbe, moze mi ktos powiedziec czy jest w tym bocie jakis automatyczny ruch czy cos ? nie znam sie za bardzo i czy moze mi ktos pomoc . Skiluje na mc na ghoulu ale co 15min mnie wywala z serwera z powodu braku ruchu postaci, jest cos takiego zeby nie wywalalo ? Prosze o pomoc nawet na gg 5838739 Pozdrawiam Wszystkich
Czy mi też mogłbyś napisać na gg jak zrobić żeby bot samodzielnie expił? Mój numer gg 5118881
Dzięki bambo działa wszystko spoko ^^
Gorzej jak berserk zlurwowany bo na ab fortess stawiam ^^
Nie wiem czy to ktos przeczyta ;P poniewaz mineło już troszke czasu od ostatniego posta ;P
ale czy jak ustawia sie tu cave bota. to musze zaznaczyc fallow w tibi zeby biegal za potworem ? czy da sie jakoś w bocie to ustawić ? bo jak ustawiam tak to troszke nie dokonca biega za nim
radze ci stary zostań archeologiem ;> Ogólnie to jest taka możliwość żeby bot biegał za potworami ale z przykrością stwierdzam ze nie uzywalem tego bota odkąd dorwałem elf bota na 8.54 ^^
Dzięki wielkie ; )
nie licząc elfa to mój ulubiony bot
ale każdy wie, jak elfa trudno dostać (Czystego)
poza tym BBocik bardzo łatwy i przyjemny w obsłudze !
Dzięki . ! :)
ztworek napisał:
Dzięki wielkie ; )
nie licząc elfa to mój ulubiony bot
ale każdy wie, jak elfa trudno dostać (Czystego)
Jak się szuka po forach typu o2 czy innych śmieciach ;]
a wiecie skad moglbym dostac skrypta na uhanie sie np super uh ? z góry dzieki
Thx za bot dobrze mi się boci
panowie plis pomozcie . ; / nieumiem ustawic zeby bot sam chodzil i expil to moj nr. gg 12465522 pomozcie plis; (
Pomoże ktoś jak kolega wyżej nie wiem jak zrobić aby bot samo chodził i expił noi co najważniejsze się uhał moje gg 5982565
Jesteście żałośni ...
Najpierw nauczcie się sami grać a potem ewentualnie botować. Pełno jest poradników do ustawienia Cave Bota.
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji