Nie tylko o Tibii i OTS...
Ok bende Na Nil Gral Bo Patrze Tak Ze Fajny Ale Jak Sie Zarejestrowac I Sciagnoac Klijenta Podac W Linkach Dowload Prosze
Damian , napisze to tutaj chociaż na forum można wszystko znaleźć tak samo jak na stronce
Serwer narazie nieaktywny , wystartuje przed świętami xD Bo musieliśmy zająć się updatem , dodać nowe profesje : Ino , Chouji , Shino i Hinatę jak też ich transy i PACC area , potrzebowaliśmy na to trochę czasu , ale już kończymy ,dlatego zapraszam na OTS'a
Dla mnie ots'y pokemon-naruto sa bez sensu.
Powinni zrobic "wlasnorecznie" robiona gre,2d typu Tibia. Posiedziec pol roku i pociagnac cos z Tibi, ale nie na editowanym kliencie i spiritach ;>
Chullo , równie dobrze można by było powiedzieć , że po co robić wogóle otsy jak można zrobić wszystko od podstaw. Po to jest coś takiego jak edytor do spritów i klienta żeby właśnie takie otsy powstawały A jak sam pewnie wiesz trudno się wyróżnić pośród 100000 takich samych otsów , dlatego też powstał Wander of Shinobi :]
Ja Cię Przemo rozumiem , bo kiedyś robilem swój ots - nie przejmuj się i rób dalej.
Ps: Mam pytanie Mapa jest jakaś strasznie rozbudowana? Tzn chodzi mi o to czy jest duża ?
Aha i jakie są potworki? Zmienione? Też grafiki są?
O Wos jeszcze istnieje? Ja polecam bo mi się kiedyś fajnie grało Oczywiście zagram teraz jak będize online
Sir dzięki za zrozumienie
Odnośnie twojego pytania - tak są zmienione
Ots startuje wkrótce więc każdy może być najlepszy!! Niezapomnijcie odwiedzić wanderofshinobi.mojeforum.net
To jst bardzo dobry ots!! Najlepszy ten ots roxi grałem na testach i jest looz. Ale mam pytanie. Czy po tym głównym uptade będą nowe klasy
Maximus , jeżeli chodzi Ci o nowe klasy , tzn te których nie było przed updatem tak będą :
-Yamanaka Ino
-Hyuuga Hinata
-Aburame Shino
-Akimichi Chouji
Wowowowow ots zapowiada się świetnie
Mam pytanie co do Klonów Naruto, akamaru i lalek. Czy one zabierają expa :O?
Pzdr.
Aha...
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy to prawda że macie wszystkie sagi z normalnego Naruto macie gotowe ???
I że szykujecie sagi z Naruto shippuuden !!!!???? : OOO