Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Witam. Chcia³em zaprosiæ wszystkich na mój server MysticWorld
Je¶li chodzi o rates:
Skill * 3
Magic Level * 3
Loot * 1
Spawn * 2
Exp * 8
Co na ots?:
-Wszystkie nowe itemy i outfity z tibii 8.42.
-Training Roomy
-Server Czêsto Updatowany
-Server 24/7
-Mi³a Atmosfera
-Eventy
-Upgrade System
-Enchanted System
Jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam.
Jakby kto¶ chcia³ to kod do sygnaturki oraz opis i uptime znajdziecie klikaj±c obrazek poni¿ej:
(OTS Na Razie Trochê Pusty Poniewa¿ Trwa³y Beta Testy I Nie By³ Za Bardzo Reklamowany)
ip: mysticworld.gln.pl
Ostatnio edytowany przez GoD Nixsior (2009-11-01 20:38:16)
Mo¿e by¶ napisa³ jaka mapa ?
Hmm, mo¿e napiszesz co¶ wiêcej? Jak nie ma w³asnej strony (acc makera) to nie masz co robiæ otsów rpg, bo na takich wiadomo, ¿e nied³ugo padn±, bo nikomu siê nie chcia³o tego zrobiæ..
Ps. Pewnie biega kilka osób z nickiem GoD co¶tam, no nie? <ahusahs>
nie chce poprostu duzych lvli rozumiem go ale nikomu nie chce sie cisnac 400 na ot jak w takim czasie zrobi z 100 na rl ;p i sprzeda
to ma byc dla zabawy
Zbanowany
Ots bêdzie mia³ raty 8 exp
teraz w³a¶nie poprawiam bugi a co do tego ¿e niby po ots lata kilka osób god to nie tylko ja mam god
Osób jest ma³o bo server dopiero co powsta³ a acc makera narazie nie ma bo nie chce mi dzia³aæ i poróbujê go naprawiæ (mapa jest the forgotten srever edited by me )
Ostatnio edytowany przez GoD Nixsior (2009-10-22 17:59:13)
Players: 0
Uptime: 19 godzin
Nie no kole¶. Zareklamowa³ by¶ swojego otsa je¿eli ci na nim zale¿y na otservlist'a czy gdzie¶,a nie na T11.
A zreszt±,ja itak nie lubiê graæ na otsach mniejszych ni¿ 1000exp ;d
Zbanowany
To zagra kto¶??
Wydaje mi siê ¿e server fajnie zrobi³em, ale nie wiem. Powiedzcie co jest nie tak albo co wam siê nie podoba, ale w³±czcie i zagrajcie, dopiero wtedy mówcie.
Pliska niech kto¶ zagra
ej no pliska no pliska bo mnie w dupie orzech tryska
tak na pewno nie zdobêdziesz graczy kolesisko