Nie tylko o Tibii i OTS...
O nice szkoda ze Evo avasta mam
9/10 Sam sobie look na ss.
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Widzia³em ju¿ ten ots na tnp, i muszê powiedzieæ, ¿e mnie zadziwi³ ten kto to przerobi³, nie ¶ci±ga³em silnika bo to evo i w ogóle ta mapka ;p, ale mo¿liwo¶ci ma fajne z tego co wyczyta³em ;d.
Potwierdzam opinie "DaVo" ¶wietny silnik lecz ja poszukujê world war ale równie¿ czasem
z niego skorzystam:)
Naprawde musze przyznaæ te Evo mnie zadowoli³o ;d
Na tym silniku s± nowe qesty dok³adnie ,,3'' w tym rzecz ¿e pod temple jak zejdzimy na dol to jest teleport do temple of time naciskamy na zegar i jestesmy w przyszlosci idzimy spowrotem do temple of time tym razem w przyszlosci i tam przesuwamy wajche i otwieraja sie kraty i przesuwamy dolna wajche i jedzimy do ducha i u niego gadamy o jakims kolesiu i w pomieszceniu tam gdzie ten duch jest skrzynka z kluczem i idizmy spowrotem i przesuwamy dzwignie dych kazal nam znlesc takiego goscia ale ta gorna dzwignia nie dzia³a i mozemy jedynie wrocic do normalnej gry pomoze mi ktos??
Sory za bledy , ale spiesze sie i nie che mi sie pisac polskich liter.
Ja mam takie pytanie.Dlaczego jak chce zassaæ silnik to we wszystkich linkach jest map editor?
I w tym na górze jednym i drugim jak i na dole w obydwóch.Czy móg³bys naprawiæ ten b³±d?Albo ja jestem ¶lepota.
Zbanowany
Lepiej nie sciagac moja rada przez wirusy sa lagi.
Trojan sklonuje ci sie do system32 i tam bedzie siedzial i psol.
Moze zniszczyc przegladarke(po kilku sekundach off)
Zablokuje dostep do siebie i zainfekuje (moze) pamiec operacyjna lecz to jest proste do usuniecia recznego.
Antywirus bedzie musial pozostawic pliki zawirusowane aby nie uszkodzic do konca systemu.
No i potym musi przyjsc informatyk i usunac kody zrodlowe virow lub przeinstalowac system(mozecie sami)
Nie mowcie ze pisze jakies sceny do horroru jak cos bo sam to mialem(te same virusy) z Devlanda Evo Legolasa ColdFameza jakies dziwnej wersji i kilku innych wiec radze uwazac albo zablokowac jakos pliki windowsa
Bamboleo czemu w tym pliku tyle virow ?
Plik czysty glownie to
Win32 jak kazdy wie to nie jest wirus po prostu
Silnik posiada biblioteki dlatego anty-viry Wykrywaja w nim virusy