Nie tylko o Tibii i OTS...
Hey POmocy w poradniuku jest napisane tak:
3. Następnie wpisujemy nazwę naszego pliku .exe którym można włączyć otsa. W tym wypadku wpisujemy "Evolutionbysentil.exe" i zatwierdzamy enterem. UWAGA: Nazwa otsa musi składać się z jednego wyrazu (wyrazami nieodzielonymi spacjami), bo inaczej restarter jej nie widzi.
Wszystko zrobiłem tak jak jest napisane powyżej lecz przy starcie czyli gdy wpisze nazwe otsa czyli:Evolutionbysentil.exe to wyskakuje mi coś takiego:
System Windows nie może odnaleźć pliku"Evolutionbysentil.exe.Upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Aby wyszukać plik, a następnie kliknij polecenie Wyszukaj.
POMOCY to jest jedyny silnik którego mi nie usuwa KASPERSKY.
Spoiler:
Polandos napisał:
Lepiej nie sciagac moja rada przez wirusy sa lagi.
Trojan sklonuje ci sie do system32 i tam bedzie siedzial i psol.
Moze zniszczyc przegladarke(po kilku sekundach off)
Zablokuje dostep do siebie i zainfekuje (moze) pamiec operacyjna lecz to jest proste do usuniecia recznego.
Antywirus bedzie musial pozostawic pliki zawirusowane aby nie uszkodzic do konca systemu.
No i potym musi przyjsc informatyk i usunac kody zrodlowe virow lub przeinstalowac system(mozecie sami)
Nie mowcie ze pisze jakies sceny do horroru jak cos bo sam to mialem(te same virusy) z Devlanda Evo Legolasa ColdFameza jakies dziwnej wersji i kilku innych wiec radze uwazac albo zablokowac jakos pliki windowsa
Nie panikuj tak ;]
Wystarczy skan combo fix'em i sam usunie wpisy ;]
Nie strasz dzieci i jak nie wiesz nie pisz gówna ;]
Ostatnio edytowany przez Master-Fifek (2008-10-14 09:50:10)
o lol zajebisty silnik włonczyłem odpaliłem i sie podnieciłem YYyeeea
Jak zmniejszyć szybkość rośnięcia Magic Levela na tym silniku ?
Ostatnio edytowany przez Master-Fifek (2008-10-16 13:34:32)
<Cenzura> Super Fajny AccMaqeR Szkoda Ze nie Twój
hostowałem ten silnik i bardzo dobrze szedł
mi się podoba bardzo 10/10
Super Temat Zaje... OTS
OTS Very Very GooD - OTS Bardzo Bardzo Fajny
Mi to nie działa, wyskakuje coś takiego:
Jak ktoś nie może się doczytać, to napisze tu co tam pisze: "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień aby uzyskać dostęp do elementu."
HELP! Mam tak przy każdym OTS!
PS. mam Windows Xp jak coś
Muszę walnąć double posta, bo tylko wtedy ktoś się mną zainteresuje ;(
PLZ HELP! (info post wyżej)
Czemu nikt mi niechce pomóc, piszę teraz 3 posta, może teraz się ktoś mną zainteresuje.
PS moddek/admin plz jak będziecie dawać mi warna/bana to najpierw rozwiążcie mój problem plz!
Zbanowany
Ots Z Forum Tibia.net.pl...-.- Zal