Nie tylko o Tibii i OTS...
Sahesaro napisał:
Mo¿liwe [je¶li tej katastrofy nie bêdzie], ¿e za kilka milionów lat ksiê¿yc wyjdzie z orbity i zostanie tylko dzieñ. Ludzie bêd± spaæ w dzieñ, a nocy nie bêdzie.
LOL przecie¿ ksiê¿yc nie ma nic do rzeczy je¶li idzie o dzieñ i noc >.< jak nie go nie bedzie to Ziemia dalej bedzie sie krêci³a i nic tego nie zmieni...
@Topic
Ju¿ siê wypowiada³em
Zbanowany
Ksiê¿yc zas³ania s³oñce daj±c noc. Wiêc nie pleæ mi bzdur. Je¶li ksiê¿yca nie bêdzie nie ma czym zakrywaæ s³oñca aby by³o ciemno jak w nocy. A jak ksiê¿yc wyjdzie z orbity nie bêdzie ju¿ widoczny.
Zbanowany
SAhahahsahsuahahahah zakrztusi³am siê a¿ xDDD Sahesaro ile Ty masz lat? 8? 9?
Ziemia krêci siê wokó³ s³oñca i w okó³ w³asnej osi >.< Ksiê¿yc to tak samo jak chmurki.. on sam nie idzie, to ziemia siê krêci >.< O ¿aaal A wiecie, ¿e jaka¶ nowa planeta jest? xDD Co¶ na H xDD Wiem, mam reflex : D
@top
Jak to Arciu mówi xD Po¿yjemy, zobaczymy.
@down
Yyy?
Tak P.S.: Chodzi mi o planete, cytat "Miêdzynarodowa Unia Astronomiczna zakwalifikowa³a Haumeê jako pi±t± planetê kar³owat± w Uk³adzie S³onecznym."
Ostatnio edytowany przez MixFixGirl (2008-09-19 17:37:22)
21.12.2012 << zauwa¿cie...
jak bedzie koniec swiata to sputuje rakiete i polece na kuleczko krecace siw w okul saturna i bede tam sie krecic jak na karuseli!111
@Sashero
A od kiedy to ksiê¿yc lata po orbicie ; )...
Albo nie! Jak bêdziemy mieæ euro to ci z marsa nie bêd± mogli na to patrzeæ i zniscza nam swiat.
Ostatnio edytowany przez Dzyon (2008-09-19 19:59:32)
Ja tam nie wierze w takie koñce ¶wiata. Ale ja tam gdzie¶ s³ysza³em o tym, ¿e koniec ¶wiata nast±pi, jak wszyscy ludzie pozdychaj± przez inne duchy (a tak w ogóle to siê nie moge tego dnia doczekaæ )
Dzyon napisał:
jak bedzie koniec swiata to sputuje rakiete i polece na kuleczko krecace siw w okul saturna i bede tam sie krecic jak na karuseli!111
@Sashero
A od kiedy to ksiê¿yc lata po orbicie ; )...
Albo nie! Jak bêdziemy mieæ euro to ci z marsa nie bêd± mogli na to patrzeæ i zniscza nam swiat.
Co do tego ¿e odlecisz, nawet je¿eli mia³ by¶ rakietê to przyci±ganie ziemskie nie pozwoli³o by ci uciec z ziemi
Zbanowany
Ksiê¿yc nie lata tylko oddala siê, czy to takie trudne do zrozumienia? ;[
Zbanowany
Nie, oddala siê pewnie w sylwestra jak n a ziemi za g³o¶no jest i ¿eby mu nie popêka³y bêbenki, no wiesz.. Sahesaro siê naogl±da³ za du¿o misia w niebieskim domu i my¶li, ¿e tam jest taki sam ksiê¿yc, z którym mo¿na pogadaÆ Sahesaro przyznaj siê xD
@top
Ja te¿ nie mogê siê doczekaÆ 21.12.2012 : DDDD
Ja pier... We¼cie zbanujcie tego Sahesaro bo jak czytam jego posty to mi tak ¿al d.u.p.e ¶ciska, ¿e przez pare dni siê w.y.s.r.a.æ nie mogê -_- Cz³owieku wyt³umacz mi jak s³oñce mo¿e ¶wieciæ ci z dwóch stron globu? Chyba ¿e jeste¶ staro¿ytnym Egipcjaninem i wierzysz ¿e ziemia jest p³aska i le¿y na dwóch krokodylach ^.-?
@TOP Ja nie wierze ;d
Ostatnio edytowany przez Vezox (2008-09-20 11:07:36)
Sahesaro wez co ty w ogole PIER***ISZ !? hahahahahaahahahahahaah xD
Ksie¿yc zas³ania s³oñce xD
Dzieci z 1wszej podstawowki wiedz± , ¿e ziemia krêci siêwokol slonca i jak jestesmy po drugiej stronie to mamy noc xD
HAHAHA xD nie wezcie moze niech on jeszcze cos napisze to sie posmiejemy ...
A brzuch przy ci±¿y jest z przejedzenia ? ...
A w ogole jak bedziemy sie tak zamartwiac to za przeproszeniem gowno w tym zyciu zrobimy ... wiec robmy co mamy robic nie zwracajac uwagi co bedzie ...
Su³tan ³echtaczek
@Mix
Cytat z Wikipedii "Jako ¿e Ksiê¿yc powoli oddala siê od Ziemi, jego wielko¶æ k±towa maleje. Oznacza to, ¿e setki milionów lat temu móg³ on zawsze pokrywaæ ca³± tarczê ..." Czy tu co¶ pisze o sylwestrze ?
@upx2
Ja nie wierze ¿e na dwóch.. tylko na trzech ;p
@top
Jak ju¿ mówi³em, koniec ¶wiata nast±pi gdy s³oñce wypali Ziemie ;p(chodzi mi o to ¿e wszystkie wody wyparuj±)
@edit
@up
Pewnie chodzi³o mu o ca³kowite zaæmienie s³oñca ;p
Ostatnio edytowany przez Caribim (2008-09-24 18:43:43)