Nie tylko o Tibii i OTS...
Nom trochê dziwne ale data naszego kalendarza nie ma okre¶lonej liczby koñcowej wiêc nie mo¿na uznaæ to jako prawda.
Ostatnio edytowany przez dzido (2008-08-18 12:08:09)
Pewnie ze zdarzy sie cos dziwnego w 2012 roku. POLSKA WYGRA EURO
Na discavery ostatnio mowili ze ziemia jest tak zniszczona ze wystarczy jedna bomba atomowa puszczona w poludniowej europie i wypadamy z orbity.
Ktos juz straszyl atakiem bomby atomowej.
Sir Chiracle napisał:
@up
Nostradamus to jeden hoj.
Nie dziwi ciê to, ¿e kalendarz Egipcjanów jak i Majów koñczy siê akurat w 2012 roku?
Bo skoñczy³ im siê atrament w piórze. Nostradamus to nie by³ "hoj", on wiedzia³ wiele podobno bra³ narkotyki i pewnie mia³ wizjê, ja wierzê w koniec ¶wiata ale nie wiem kiedy to nast±pi.
Ostatnio edytowany przez Toobi (2008-08-18 12:39:43)
Zbanowany
To ¿e polska bedzie mia³a euro to nie ma nic z tym powi±zane... nie wierze w przepowiednie Nostradamusa... chiñczycy nie licz± kalendarza od ¶mierci Jezusa i maj± ju¿ 4000 który¶ rok...
Zbanowany
@up
W nawiasie 4000który¶ rok. A tak to na ca³ym ¶wiecie jest 2008=]
Zbanowany
No wiem xd
Ale to pewnie zbieg okolicznosci ze w 2012 roku ... ktos kto zrobil kalendar z tych majow czy czegois tam xD wiedzial ze nie dozyje tych czasow ... ja bym zrobil tak ze jakbym mial robic kalendarz a zyl w np 1200r to bym zrobil 2000 bo to okragla liczba a i tak jej nie dozyje wiec oni tez mogli tak myslec :> to wszystko przypaadek zobaczycie ... pozyjemy i w 2012 pogadamy o tym :> wtedy bedzie juz tibia v20.12 xD
Zaklad ze w 2012 nie bedzie konca swiata ? :>
@ EDIT
To zaszczyt ze VIP z ok 800 postami sie ze mna zgadza xD
Ostatnio edytowany przez Poriq (2008-08-18 19:02:51)
Ja mam nadzieje bo takto 18 nie dozyje.
Zalozylem sie z wujkiem o tysiaka ze do 18 nie bede pil alko.
To jak bedzie koniec tego swiata nie bede mial 1000.
I pewnie nigdy nie pobije MDW xd
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Zbanowany
Dantez, ty to masz dylematy xd
Zbanowany
@Poriq
Ale mi zaszczyt : d
@top
Jak to Guzur powiedzia³... prêdzej zginiecie topi±c siê we w³asnym gównie ni¿ w 2012 bêdzie koniec ¶wiata xd
I JU¯!
Sir Chiracle napisał:
Jezus mówi³
"Nie znamy dnia i godziny"
Mo¿e jednak Majowie j± znali?
Skoro Jezus powiedzial ze nie znamy to i majowie by nie znali wkoncu on jest Synem Bozym wiec jego slowo sie liczy
Wieze w Boga Ojca Wszechmogacego dlatego to ze kalendaz majow sie konczy albo egipcjan nie dowodzi na to ale jest bardzo prawdopodobne
@Up
Patrzcie jaki matys pozadne , pobozne dziecko ! xD
@MixFixGirl
Przeciez to na jaja xD
@Topic
Ostatni post na ten temat - Ktos wymysli³ pierdo³e a my teraz tylko posty nabijamy ! xD
Zbanowany
@up
Nabijacz xd joke
@top
WZNIE¦MY MOD£Y O TO ¯EBY WRESZCIE PRZYSZED£ POTOP I ZMIÓT£ NASZ WSZYSTKICH! AMEN -.-
Zbanowany
@up
To potwierdza ¿e alkochol szkodzi -.-