Nie tylko o Tibii i OTS...
Dobra koniec k³ótni...
Twój silnik ma pare skryptów których tam nie znajdê ale tylko tyle
A poco gadac o tnt skoro tu jest t11 i tam sie dzieje co innego i tutaj.Mo¿e temat do zamkniêcia bo bêda od¶wie¿ali a temat widzê stary
Ostatnio edytowany przez Dimek (2009-06-17 15:51:58)
Dimek jak co¶ siê nie podoba to tu nie pisz.
By³oby dobrze gdyby¶ ju¿ tu nie pisa³.
na xml juz nikt nie jedzie raz dwa zwykly by aciek trzy legolas napisz autora Silnika nie twoich scriptow bo nie ktore noobki mysla ze ty zrobiles ten silnik a raczej C++ nie znasz
#¦lepy
Nie wiem do kogo to piszesz i o co Ci chodzi. Za³o¿enie jest takie ¿e konsole robi siêtylko w C++
Resze w avikah ;]
slepy napisał:
na xml juz nikt nie jedzie raz dwa zwykly by aciek trzy legolas napisz autora Silnika nie twoich scriptow bo nie ktore noobki mysla ze ty zrobiles ten silnik a raczej C++ nie znasz
Robisz b³êdy ortograficzne jak ma³o kto... Proponujê ¶ci±gn±æ Mozillê Firefox lub zainwestowaæ w s³ownik ortograficzny. Hah? Nie znam siê na C++, Ja nie jestem taki jak Ty i nie pytam siê na forum jak w³±czyæ OTS. Znam siê na C++ zrobi³em kiedy¶ program do kopiowania p³yt CD i mia³em zamiar go wypu¶ciæ, ale by za³o¿yæ jakiekolwiek interwencjê z programem, powinno mieæ siê ukoñczone 18 lat. Dziêkujê bardzo, za ochrzanianie mnie z ka¿dej strony, skoro twój nick mówi na to kim jeste¶ to nie dziwiê siê tobie . A skoro chodzi o to noobie to chyba napisane jest kto napisa³ silnik? Evo - powsta³o ok. Kilka lat temu, kiedy Ja jeszcze nie zajmowa³em siê tibi±. Kilka C++ dopisa³em do wiersza poleceñ, ale reszta to g³ownie sprawy wewnêtrzne OTS.
SarnaQu napisał:
Mogliby¶cie podaæ nowy link do Evo Legolas ? bo ten stary nie dziala ;< z gury dziêki
Legolas napisał:
LINKU BRAK - wygas³. Za zakoñczenie projektu Evo by L musicie podziêkowaæ dla naszego ¶wietnego u¿ytkownika - dla Dimka. 19 czerwca (tj. ten pi±tek) mia³a wyj¶æ kolejna wersja, ale skoro wasz kolega uwa¿a, ¿e Ja jestem z³odziejem, to wystarczy mu tylko serdecznie podziêkowaæ.
I wszystko jasne
I na Chuj od¶wie¿asz stare tematy ??? -leci
Ostatnio edytowany przez Dimek (2011-04-02 09:38:00)