Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Witam. Chciałem zaprosić wszystkich na mój server MysticWorld
Jeśli chodzi o rates:
Skill * 3
Magic Level * 3
Loot * 1
Spawn * 2
Exp * 8
Co na ots?:
-Wszystkie nowe itemy i outfity z tibii 8.42.
-Training Roomy
-Server Często Updatowany
-Server 24/7
-Miła Atmosfera
-Eventy
-Upgrade System
-Enchanted System
Jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam.
Jakby ktoś chciał to kod do sygnaturki oraz opis i uptime znajdziecie klikając obrazek poniżej:
(OTS Na Razie Trochę Pusty Ponieważ Trwały Beta Testy I Nie Był Za Bardzo Reklamowany)
ip: mysticworld.gln.pl
Ostatnio edytowany przez GoD Nixsior (2009-11-01 20:38:16)
Hmm, może napiszesz coś więcej? Jak nie ma własnej strony (acc makera) to nie masz co robić otsów rpg, bo na takich wiadomo, że niedługo padną, bo nikomu się nie chciało tego zrobić..
Ps. Pewnie biega kilka osób z nickiem GoD cośtam, no nie? <ahusahs>
nie chce poprostu duzych lvli rozumiem go ale nikomu nie chce sie cisnac 400 na ot jak w takim czasie zrobi z 100 na rl ;p i sprzeda
to ma byc dla zabawy
Zbanowany
Ots będzie miał raty 8 exp
teraz właśnie poprawiam bugi a co do tego że niby po ots lata kilka osób god to nie tylko ja mam god
Osób jest mało bo server dopiero co powstał a acc makera narazie nie ma bo nie chce mi działać i poróbuję go naprawić (mapa jest the forgotten srever edited by me )
Ostatnio edytowany przez GoD Nixsior (2009-10-22 17:59:13)
Players: 0
Uptime: 19 godzin
Nie no koleś. Zareklamował byś swojego otsa jeżeli ci na nim zależy na otservlist'a czy gdzieś,a nie na T11.
A zresztą,ja itak nie lubię grać na otsach mniejszych niż 1000exp ;d
Zbanowany
To zagra ktoś??
Wydaje mi się że server fajnie zrobiłem, ale nie wiem. Powiedzcie co jest nie tak albo co wam się nie podoba, ale włączcie i zagrajcie, dopiero wtedy mówcie.
Pliska niech ktoś zagra
ej no pliska no pliska bo mnie w dupie orzech tryska
tak na pewno nie zdobędziesz graczy kolesisko