Nie tylko o Tibii i OTS...
Ja chodzę do 5-tej klasy i mam w piątek cztery lekcje od 8.55 do 12.25 niestety wkręcili mnie na przewodniczącego klasy i na robienie gazetki na religii
TRZYMAJTA SIĘ TIBIOJEBCY
jednak to prawda ze na tym forum sa same dzieci ...
@top
jestem w 2 klasie technikum i nie placze z powodu planu lekcji dzien w dzien 8 w tym 4-5 zawodowych a wy placzecie ze macie lekcje do 12 ; o
dla przykladu klasa 3 mojego profilu siedzi w sql do 8:00 do 17:50 wychodzi jakos 11 godzin
to ,że chodzę do 5-tej klasy to nie znaczy że jestem dzieckiem ok?
to właśnie o tym świadczy, że jesteś jeszcze dzieckiem...
no chyba, że kiblowałeś z 4 lata i teraz tak masz -.-
Jonasz_J napisał:
to ,że chodzę do 5-tej klasy to nie znaczy że jestem dzieckiem ok?
A kim jak nie dzieckiem?
Moją definicją do słowa dziecko jest; "Dziecko - to osoba która posiada obojga rodziców." Sam jestem "dzieckiem" i nie wiem dlaczego niektórzy nazywają tak osoby które mają mało lat, a osoby które zostały tak nazwane przez "dorosłych" (mówię tu o osobach które mają 16/17 lat i nazywają 11/12/13 latki dzieciakami, a tak naprawdę sami dorośli nie są, więc prawa do czegoś takiego nie mają) się tego wypierają. Jeżeli ktoś do mnie mówi "żal... ale z ciebie dziecko!", to stwierdzam iż osoba która mnie tak nazwała jest po prostu Sierotą".
Ostatnio edytowany przez Pan Fragles (2009-09-12 20:26:31)
Fragles większośc ludzi w przedziale wiekowym 10-15 a nawet 16-20 są niedojrzali emocjonalnie dlatego nazywani są dziećmi...
BLACK STAR COME BACK
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
Fighting For Better LIFE~~Friends? They know who they are....Alex,Caliber, Vez[*]~~
Kakashi R.I.P, dla mnie nie istniejesz...
Ja jak słysze dziecko, to pierwsze co przychodzi mi na myśl to osoba -12.
Jonasza już jakiś czas widze na forum, musiał zaczać w 4 klasie chyba, hehe...
Ale mniejsza z tym.
Dla mnie gimnazjum jest wyczerpujące ale nie mam problemów z nauką, same piątki mam.
Xifre
ra7Q
@Pan Fragles Czyli według Ciebie, 30 letni mężczyzna, który ma syna. Jest dzieckiem, bo jego rodzicie jeszcze żyją ? Ciekawie interpretujesz to słowo.
@top Jbć i tyle, za 9 mieś znów bd wakacje ;]