Nie tylko o Tibii i OTS...
Z przykrością , muszę was wszystkich , tych którzy chodzą do szkoły powiadomić że jutro już nie będzie zerwanych nocek na komputerze , przed telewizorem oraz innych tego typu rozrywek , ponieważ zaczyna się rok szkolny .
Jak to będzie , wstać rano by pójść do szkoły ? Jak to wytrzymamy ?
Ja osobiście mam w Krośnie w gimnazjum na 8:00 ! ,
i nie wiem jak wstane o tak wczesnej porze .
Pozdrawiam , życze miłej nauki i dobrych kolegów , bo ja mam gorzej niż każdy , niestety , takie życie ;/
Pozdrawiam bardzo mocno was i trzymam za was wszystkich kciuki by dobrze wam się ułożyło w szkole .
TAKI CH*J, TAKI CH*J!! Ja mam jeszcze jeden miesiąc wakacji. I love this game ;-)
@up nie musisz nas dołowac
ja tam jeszcze 1 rok w gimnazjum xd
No to bez kitu masz chyba najgorzej, na 8:00 hahaha... Ja do szkoly wstaje o 6.30, a mam kolegow ktorzy maja dojazd autobusem i na 5.20 wstaja, zeby dojsc ponad 1.5 km na przystanek i zdazyc na busa.
Dzięki i nawzajem. Życzę wszystkim samych dobrych ocenek, kumpli masę, wspaniałą klasę
Zbanowany
No ja idę do 3 gimnazjum i mam w dupie oceny, ważne żebym zdał dalej. Nie opuszczę ani jednej bezchmurnej nocy! Minimum dwie godziny przed lunetą! Nie mam zbytnio kolegów w szkole ale życzę wam żebyście mieli całe elity kolegów.
Ufek
NO to znowu najlepszy okres życia minął :( !!!!
Ja chce wakacje xdd.
No ale cóż ... za 9 miesięcy znowu będą a przez ten czas nauczymy się wielu nowych rzeczy : ))
Powodzenia wszystkim w nauce ; P
Ja do podstawówki wyobraź sobie, wstawałem o 6:30 bo miałem na 8:00 ;/
Sułtan łechtaczek
A ja mam na 12 ;d Troche się nie wyspałem ;d
Ja wstałem o 3.. -.- o 5 wyszedłem potem ok. 7 poszliśmy z kolegą do szkoły i o 8:00 liceum informatyczne Second Meeting czas!
Zbanowany
Ja miałem na 9:00 xdd
eh. 2 klasa.
ALE ZJEB*ANY PLAN LEKCJI ;X
NAJGORSZY JAKI MOGŁEM MIEĆ ;x