Nie tylko o Tibii i OTS...
Z przykro¶ci± , muszê was wszystkich , tych którzy chodz± do szko³y powiadomiæ ¿e jutro ju¿ nie bêdzie zerwanych nocek na komputerze , przed telewizorem oraz innych tego typu rozrywek , poniewa¿ zaczyna siê rok szkolny .
Jak to bêdzie , wstaæ rano by pój¶æ do szko³y ? Jak to wytrzymamy ?
Ja osobi¶cie mam w Kro¶nie w gimnazjum na 8:00 ! ,
i nie wiem jak wstane o tak wczesnej porze .
Pozdrawiam , ¿ycze mi³ej nauki i dobrych kolegów , bo ja mam gorzej ni¿ ka¿dy , niestety , takie ¿ycie ;/
Pozdrawiam bardzo mocno was i trzymam za was wszystkich kciuki by dobrze wam siê u³o¿y³o w szkole .
TAKI CH*J, TAKI CH*J!! Ja mam jeszcze jeden miesi±c wakacji. I love this game ;-)
@up nie musisz nas do³owac
ja tam jeszcze 1 rok w gimnazjum xd
No to bez kitu masz chyba najgorzej, na 8:00 hahaha... Ja do szkoly wstaje o 6.30, a mam kolegow ktorzy maja dojazd autobusem i na 5.20 wstaja, zeby dojsc ponad 1.5 km na przystanek i zdazyc na busa.
Dziêki i nawzajem. ¯yczê wszystkim samych dobrych ocenek, kumpli masê, wspania³± klasê
Zbanowany
No ja idê do 3 gimnazjum i mam w dupie oceny, wa¿ne ¿ebym zda³ dalej. Nie opuszczê ani jednej bezchmurnej nocy! Minimum dwie godziny przed lunet±! Nie mam zbytnio kolegów w szkole ale ¿yczê wam ¿eby¶cie mieli ca³e elity kolegów.
Ufek
NO to znowu najlepszy okres ¿ycia min±³ :( !!!!
Ja chce wakacje xdd.
No ale có¿ ... za 9 miesiêcy znowu bêd± a przez ten czas nauczymy siê wielu nowych rzeczy : ))
Powodzenia wszystkim w nauce ; P
Ja do podstawówki wyobra¼ sobie, wstawa³em o 6:30 bo mia³em na 8:00 ;/
Su³tan ³echtaczek
A ja mam na 12 ;d Troche siê nie wyspa³em ;d
Ja wsta³em o 3.. -.- o 5 wyszed³em potem ok. 7 poszli¶my z koleg± do szko³y i o 8:00 liceum informatyczne Second Meeting czas!
Zbanowany
Ja mia³em na 9:00 xdd
eh. 2 klasa.
ALE ZJEB*ANY PLAN LEKCJI ;X
NAJGORSZY JAKI MOG£EM MIEÆ ;x