Nie tylko o Tibii i OTS...
londzik napisał:
Jesli chcesz postawic dobrego ots to wyslij sms na numer 92555 o tresci AA.ONEPAY 2760
Przyjdzie ci link do strony z ktorej sciagniesz gotowego ots wraz ze stronka.
Ban za nabieranie ludzi.
londzik - ban za nabieranie nie powinien być... każdy może co chce (prawie) pisać, a tylko idiota wyślę takiego sms ;] ale powinien być za refresh
Jeszcze Myster!0 taki offtop że pożal się boże.
Bana ma tylko na 3 miesiące.
A poza tym napisał: "Przyjdzie ci link do strony z ktorej sciagniesz gotowego ots wraz ze stronka.", podczas gdy wysyłamy smsa za 2 dyszki i nic nie przychodzi.
Żeby stawiać ots to trzeba miec koniecznie zew IP. one jest po 30-50zł . A jeśli masz zmienne ip np na neostradzie to możesz nie kupywac zew ip tylko zalozyc "no ip" na str : www.no-ip.com
POZDRO.
@Ustii
Mógł Byś Jeżeli Wiesz Jak To Zrobić??
Że Ip za 15 zl
oo widze że coraz więcej ludzi interesuje się archeologią co do zew ip dzwonisz do operatora sieci żądasz o zew ip tam chyba do 20 zł więcej bulisz i masz a inny sposób to kupić n 6 miesięcy za 3 dyszki konto na relakks.com zew ip i po problemie tylko lagi są
@Topic
Można za darmo przez hamachi
#up
Ahh, po kij komu hamachi? Jeżeli ktoś ma routera to wystarczy odblokować porty, jeżeli modem to nic nie trzeba robić... Ja miałem modem więc dobrze wiem (miałem otsa: <) dopiero teraz mam routera i nie mogę bo nie znam hasła do zarządzania nim (brat mi wziął )
mam NO-IP mam poczontkowe odblokowalem port i chcialem dac muj ots pod tibia
8.1.na stronie (http://poland.otservlist.org/) i pisało że mam zly IP
Jak ktos pomoże to dam GOD na moim Ots lub 3 tutory.
(jak bedzie działać)