Nie tylko o Tibii i OTS...
Czy moge postwaić ots gdzy mam wewnętrze ip i czy da się to zrobić i jak? CZy dzieki no-ip. da się to zrobić??
No no-ip pomoze gdy masz zmienne,a zeby miec no-ip wejdz na www.no-ip.com a poradnik jak zrobisz znajdziesz na www.tibia.org.pl...
Tak juz wiem, ale na szczęście za 2 tygodnie zmieniam neta i umnie w sieci to dodatkowe 10 zł thx wielkie za poradnik do no-ip.
Ostatnio edytowany przez Little Raitto (2007-11-30 13:06:13)
Burbon
Plz kto mi pomoze zrobic OTS pod tibie 7.92 plz bardzo was prosze piszcie na gg 222626 serdecznie dzienkuje ten kto mi pomoze zostanie GM na mojim OTS oczywiscie zostanie GM bo ja zawsze dotrzymuje obietnicy !!!
PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cipek to nie gg i zato powinieś dostać bana, używaj edytuj. proszę o zamknięcie tematu
Ja terz Prosze o pomoc przy zrobieniu OTSa 8.10(Stigma 2)mam wszystko zrobione ale koledzy mi mowili za mam jakies porty odblokowac a ja nie wiem co to Prosze o pomoc
Z góry dziwkuje
Pan Demon
Zbanowany
@up
Jaki typ... Jest takich poradników milion ,a odświeżyłeś temat z prawie dwóch lat...
Gratz for noobie
Ciapek powinien mieć bana !
Ok
kurde
TO JEST SPAM !
Jesli chcesz postawic dobrego ots to wyslij sms na numer 92555 o tresci AA.ONEPAY 2760
Przyjdzie ci link do strony z ktorej sciagniesz gotowego ots wraz ze stronka.
londzik napisał:
Jesli chcesz postawic dobrego ots to wyslij sms na numer 92555 o tresci AA.ONEPAY 2760
Przyjdzie ci link do strony z ktorej sciagniesz gotowego ots wraz ze stronka.
Tak, wysłałem i cieszę się darmowym otsem pod najnowsza wersje tibi ;]
Strona sprawdzona przez program wyślesz kod nic nie przyjdzie i zabierze Ci 19,20zł.