Nie tylko o Tibii i OTS...
Dziś na oficjalnej stronie gry pojawił się krótki news, który mówi o 5163 kontach zbanowanych za nielegalne oprogramowanie. Jak widać nowe zabezpieczenie przeciwko botterom działa doskonale. Napewno jednak CipSoft nie poprzestanie na banowaniu kont.
Oficjalny tekst:
Spoiler:
Today we have punished 5163 Tibia accounts for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.
Przetłumaczone na język Polski
Spoiler:
Dziś ukarano 5163 za używanie nielegalnego oprogramowania do gry w przeciągu ostatnich tygodni. Konta te zostały zidentyfikowane przez nasz automatyczny system. Z tego powodu wszelkie skargi i zażalenia są bezcelowe.
Poniektórzy gracze cieszą się z mniejszych kolejek.
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Ciekawostka większość zbanowanych użytkowników używali BlackD Proxy. Guzur Ty nie dostałeś bana? ;> ;P
Edit:
Banished: until Apr 02 2009, 15:47:27 CEST because of using unofficial software to play
NO to ja miałem Fuksa! ;d
Ostatnio edytowany przez Alex (2009-03-03 16:53:40)
Gość
Dostał : D Look tibia.com ; O
zaal ;d ja na ng jechalem przez 2tyg. prawie non stop ;D zal taki system jak z koziej dupy trąbka xD
moj kumpel na blackd jedzie i tez nie dostal ;d
Ankieta organizowana przez Blackd Tools jest kierowana tylko do osób które zrobiły nową postać po update Blackd Proxy (wersja 14.4, gdzie wprowadzono funkcje timery) Adres do ankiety: http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=37571 Aktualny rezultat: Korzystanie z Blackd Proxy powinno być nadal bezpieczne, jeśli nie: - powtarzasz tych samych akcji co określony okres czasu (moduł "Conditional Events" w tym momencie jest niebezpieczny. Blackd Tools niedługo opublikuje nową wersję bota) - zmieniasz swojego "Tibia title" czyli tytułu okna gry: unikajcie używania programów zmieniających tytuł klienta. Pozdrawiamy, blackdproxy.pl
Hmm ten stary news czy znowu zbanowane jak tak to dobrze że mage bombów nie wykrywa(tym zabnowanym dobrze im tak xD)
ciekawi mnie dlaczego lord paulistinha nadal nie dostał bana
Zbanowany
a ja dostałem bana ;D i mam new konto tera xdd
Zbanowany
ello
O jacie 5tyś. :(
Szkoda mi ludzi :(