Nie tylko o Tibii i OTS...
Witam!
Chcia³bym zaprosiæ na mecz naszych polaków, który rozegra siê dzi¶ w Chorwacji.
W Pó³finale M¦ w Chorwacji Polacy zmierz± siê z gospodarzami turnieju - Chorwatami.
Mecz w telewizji bêdzie o godzinie 20:05 (bodaj¿e zaczyna siê studio przedmeczowe) na programie TVP 2.
Dok³adna data:
30.01.2009 Pi±tek:
Mecz:
Polska - Chorwacja
Program:
TVP 2
Godzina:
20:05
Bo ciê¿kim starciu z Norwegami (w którym wygrali¶my dziêki Siódmiakowi) przeszli¶my do Pó³fina³u M¦!
Bramkê z Norwegami zdobyli¶my w ostatnich 4 sekundach meczu!
W kilku minutach przed koñcem by³o jeszcze 29:30 dla Norwegii wydawa³o siê, ¿e to ju¿ koniec ale nagle zawodnicy wziêli siê w gar¶æ i zaczêli strzelaæ po kolei bramkê za bramk±. Bodaj¿e, ¿e 30:30 wyrówna³ Bielecki, Jurasik albo Lijewski. Po rzucie Siódmiaka w ostatnich 5 sekundach meczu wszyscy Polacy zebrani na sali zaczêli siê cieszyæ, a niestety Norwegowie zaczêli p³akaæ (Polacy te¿ ale ze szczê¶cia ). Nic by siê te¿ nie uda³o dziêki wspania³ej obronie naszego bramkarza S³awomira Szmala.
Wiêc trzymajmy kciuki za dzisiejszy mecz Polaków.
¯yczê mi³ego kibicowania.
Toobi
(Zabraniam kopii powy¿szego tekstu by³ pisany w 100% przeze mnie.)
Ostatnio edytowany przez Toobi (2009-01-30 12:53:51)
kurde chcia³em ogl±dac ale muszê jechac na powalony trening
No, ja dzisiaj oczywi¶cie na fotelik, pe³na obstawa (wiecie o co chodzi ), i ogl±dam.
DO BOJU!!!
ja te¿ ogl±dam kazdy mecz
No czekamy , czekamy . Jak zwykle bêdê ogl±da³
wtf z niemiec sedziowie :(
Po 1 po³owie nie jest ¼le ....
25:16 dla Chorwacji. Niestety. 15 min do koñca. Tylko cud pomo¿e. Niestety nie mo¿na byæ we wszystkim na ¶wiecie najlepszym, chocia¿ by siê chcia³o... ;/
Wszytko jest przeciwko nam...
Polscy nie dostali biletów na mecz.
Chorwacja nas rozprasza w ka¿dej chwili jak mamy pi³kê.
Szmal nie broni.
I ¿al.
Z Dani± te¿ bêdzie ciê¿ki mecz ....
Toobi napisał:
Witam!
Bo ciê¿kim starciu z Norwegami (w którym wygrali¶my dziêki Siódmiakowi)
Ale czy to tylko siodemek gral?? ;] Calaa druzyna grala nie tylko on a to ze jako ostatni wpakowa³ pi³kê do norweskiej bramki nie oznacza ¿e jeste bohaterem naradowym poziomu J.Pi³sudskiego ;>
@UP
Jest bo Bogdan Wenta mówi³ ¿e on z ca³ej kadry najgorzej rzuca z dystansu. Doda³ ¿e Siódmiak jako jedyny w historii jego trenerstwa da³ siê ca³owaæ na oczach kamer