Nie tylko o Tibii i OTS...
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez Fox94 (2009-01-22 15:48:21)
"Uwaga mapa nie jest w 100% czysta ponieważ jest to silnik XML Evo, wszystkie silniki evo posiadają niegroźne wirusy, a więc pobierasz OTS na swoją odpowiedzialność (wirusy sa niegroźne)"
Weź... Nikt ci tego nie ściągnie... Co ty sobie wyobrażasz? Nie kumam takich dzieci... (ale poradnik całkiem, całkiem)
Jakiś już czas temu (dość dawno w gruncie rzeczy) wprowadzona została możliwość zdalnej administracji serwerem OpenTibia za pomocą OTAdmin. Niestety protokół, aczkolwiek jego rodzaj, który jest do tego wykorzystywany kilka programów antywirusowych wykrywa jako wirus(trojan), a dokładniej Win32 (i/lub) Delf.
I tu chcę podkreślić- jest to w 100% bezpieczne, aczkolwiek dalej nie ufałbym nowo zarejestrowanym użytkownikom, którzy w pierwszych 10 postach zamieszczają silnik
Zbanowany
Ładna lista brawo też skorzystałem z tego By Kopec wziołem go ponieważ muj kolega czarek ma tak na nazwisko i on też sie w tym specializuje.
lol364 napisał:
zal mi was...
I za to dostaniesz minusa post nie na temat ....
Przeczytaj regulamin , albo długo tu nie pobędziesz .
Dzięki za komenty ;P
Ostatnio edytowany przez Fox94 (2009-01-22 14:05:08)
Przy okazji Nie ma Exo by Legolas !! Dopisz znajdziesz je tu na forum
Ps. Ladnie :]
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Wszytskie te silniki sa z tibia.net.xx. pewnie nawet zadnego nie sprawdziles..... a wiec powiem ci ze ots by poiu ma pelno bugow nie dam plusa...
a co do samego spisu to 4/10
Noo Piękna Lista Nawet Moj Się Tam Znalazł Wielki Szacun ;] Za Liste + Leci
@Seeker
Nie wszystkie są z tibi.net.xx . Po 1 sprawdzałem wszystkie , a po 2 to co że by Poiu ma dużo bugów , jak byś nie zauważył jest to spis wszystkich Evolution 8.1 , a nie tylko tych najlepszych ......
Nieskumałem. Czy to jest lista silników czy map?
Ja tylko szukam mapy. : P
Jest to lista silników Evolution , które mają przerobione mapki....