Nie tylko o Tibii i OTS...
Okropne g*wno Grałem przez 10 min. i już spałem...
Nie polecam
PS. avek- hmmm Saito ?
no eternal lands to normalnie zeby beara rozwalic to tam trzeba miec team tak w tibi na demca podobno
broń sie zużywa ,czyta sie ksiązki zeby sie czegos nauczyć ,gra dla ludzi ktorzy maja 48 h na dobe wolnego czasu.
ja w to grałem 10 minut i co nabilem sobie kilka leveli i bylo cool i tibia jest zje*bana bo nic sie tam nie zużywa shield sie niełamie ani zbroja co to za shit?
Max War i kozak jesteś że wyłączyłeś reputację ? Dla Ciebie gorzej bo za chwilę za takie "kozacstwo" możesz dostać bana. I jeszcze jedno albo się nauczysz pisać w innych działach a nie tylko w HydeParku wjebujesz wszystko... pytania i problemy do pytań i problemów, gry do gier... czy to takie trudne?
Sorrki za offtopa,.,...
stary niemoja wina że wwalam do hyde parku a zresztą nieumiem jeszcze dobrze pisac niejestam studentem ani magistrem i niekozacze bo kozak to jesteś ty myslisz ze boos i jestes cipa bo ja niekozacze tylko ci sie wydaje jak mam coś do tibi to mam jezu niezabronisz mi mojich poglondów penie w nastempnym twoim poscie pojawiom sie słowa wy*pierdalaj z tego forum itp wienc niejesteś zbyt dobry użytkownik a co do reputacji to niech sobie jest.
Dlamnie jest srednio poniewaz to ze sie zeczy zuzywaja jest czasem fajne moi koledzy z kasy maja po 15 lvl i im sie nudzi nabija 2 lvl i sie wszystko zniszczy od 0 do 10 jestem na 6,5 :)Moze pozytyw cie ucieszy.
no ma duzo lepszą grafe od tibi ale jest potrzebny Open GL w karcie graficznej bo mi niechodziło ale sciągnęłem nowy sterownik i odrazu lepiej
To jest prawda ze lepsza grafika ale czy o to hodzi. mozna przeciesz zagrac dla zabawy
No ale mnie nie wciagnela tak jak tibie nie wiem dalczego ale tibia ma swuj urok!!
Ja pobrałem! A potem nie wiedziałem jak się w tym cipowstwu chodzi.
Zbanowany
Kiedys gralem to zeby rata uwalic to trzeba ohoho a co dopiero krolika omg