Nie tylko o Tibii i OTS...
@up
Noo dobra powiedziales dobrze all i wyjasniles ale nie musiales zuzywac 50% strony xD
PoI na rooku? FajNN ciekawe jaka obstawa Knightmare do roboty
da siê doj¶æ do minosa bo jest filmik jak sunrise go zabija , ale teleport nie prowadzi do spike, tylko znwou przed wejscie do mino maga bo podobno nie da sie wyj¶æ tymi drzwiami którymi siê wchodzi³o ,bo siê zamykaj±... a spike mia³ jeden kole¶ którego kolegom by³ CM i ten CM przeszed³ na maina wroci³ na rooka i da³ mu spike`a...
@edit a nawet je¿eli kto¶ by tam doszed³ to musi mieæ fluidy bo tam s± fieldy ...
Ostatnio edytowany przez david 56 (2008-11-22 15:47:03)
Zbanowany
Nie da sie -.- same fake'i sa w necie. Jakby CipSoft puscil spike sworda na roku to chyba bu upadl na leb. Bo pomyslcie choc raz. Idzie se gosciu na rooku ze swordem co ma atacku ok. 24 i rozwala all. To by zepsulo cala gre.
@Max
Ja gra³em na starszych tibiach (7.5 , 7.6) I wtedy by³± tam tak zwana "bramka poziomowa" i by³a ona od 26 poziomu
Ca³a prawda tkwi w tym video
Mam nadzieje ¿e nikt sie nie rozczaruje:
Klik
@edit
Sry ¿e nie napisa³em tego wcze¶niej.
Je¿eli chcesz poznaæ ca³± prawde obejrzyj do koñca...
Ostatnio edytowany przez Astrion (2008-12-19 11:18:11)
No nie moge wy czytajcie cos a ten filmik @up to stara tibia...
Ten kto pamieta kiedys na Tibi.pl bylo napisane:
Klucz usniety od tibi 8.0.
Ten filmik tibia 7.92!
Zbanowany
asfdhfdshafdhdfsahhhhhhhhshdfadhfdafhdj
ahffssdfjkshfkjshksdjfhdskfhskdfjhlsdf;sldf
sfjsdfjl,hsdfkjlhsfdjklshdfjklhdfjkhsdfl;l;df
fsdjkfsdjlfhsdklfjhsjkdfhksdjfhksdfjhsdf
fdjkfdjlshfsdjklfhksdjfhsdjkfhsdjkfhsdfjkh
sfdhkksdfjhfsdukfdskfhsdfksdhgksdfhfgys
sdfkjsdfjklhyisdfghshkdfghsdfkghdsfghisdf]
sbhdfgjhgjgsdjfgdgjhfgdsjhsgfsdkfhgdf
sdfjhsdfhihdfsdfhgfdkshgkshdfgkhsdfghksdfghk]
dfbhksfdhsdfhksdfkhdffsdfkssdfsdfjkhksdhsdhkf
sfhsdkfhdfklhdfjklsdfjkhfsdkjfhsd
to bzdury o golden keyu o dobrym postawieniu cial i odpowiedniej wadze cipsoft nie jest glupi po co targac jakies dziala az do nory skoro calkiem sie rozloza po drodze ???
Suz poco odswiezasz tyle tematow ?? ten temat z 2008r. zal poprostu masz '-' za nabijanie postów...
heh ja ogl±da³em nawet filmiki o tym ze to tak wchodzi do mino mage zabijasz go teleportuje cie do ghoula a pozneij do spike sword`a zapewne ots
Temat Do zamkniecia Bo Tylko Jest Spam
Zbanowany
Max War napisał:
w³asnie ale moimzdaniem da sie dojsc do minomaga tylko niejest to takie proste wiem ¿e jest dzwignia nad TOMEM (npc taki) prawdopodobnie po przesuniêciu tej d¼wigni d¼wi mo¿na otworzyæ i doj¶c do mino maga ale kto wie , sam niewiem ale 100 lvl na minomagu i 2 bp potionów skille 40 mysle ze dal by sobie znim lekko rade
100 level go wezmie na 2 hity =]
zal mi cie GoD MiSiEq
kur.!!! dlaczego ty ciagle odswiezasz stare tematy? zaraz banana powinienes dostac!
dostajesz [-]
Jak to sie nie da dojsc
??? !! Da da ... Nawet niewiecie od podziemnym przejsciu 2 ... A po drugie 100 + Na roku da rade .. ...