Nie tylko o Tibii i OTS...
Siemka wszystkim, tak jak w temacie czy macie coś przeciwko albo coś w tym stylu przeciwko radiu tibii 11 ??
A że mam server lecz go nie używam może się przydać
potrzebne będzie z 5 prezenterów na początek
i webmaster
Zgłaszać się można na gg 11100545 albo w temacie
Ostatnio edytowany przez jumping ray (2008-11-11 15:55:14)
Przydaloby sie! Jest duzo tematow jaka muzyke lubicie i moznaby brac z nich rozne tytuly, to co kazdy lubi Dla mnie to super pomysl. I dla forum chyba tez dobra reklama.
Super pomysł
Bardzo, ale to bardzo bym chciał aby powstało takie radio. W samym prowadzeniu/zajmowaniu się radiem to nie bo nie mam doświadczenia ale z chęcią bym słuchał jakbyście tak np. jak pisał lukimaster piosenki z T11 playlist itd..
Więc życzę powodzenia!
Zbanowany
No najlepiej żeby było tak na zmiane: HH, potem techno, potem rock itp. Albo od godziny powiedzmy 14 do 15 HH od 15 do 16 techno, od 16 do 17 rock itd.. Żeby każdy znalazł nuty dla siebie ^^,
moja Wizja Stronki hxxp://radiotibii11.tnb.pl/news.php zamiast xx daj tt
A i jeszcze zrobilibysmy ankiete jakie zespoly lecialyby najczesciej i od jakiej godziny. Nie wyszedl ots forum ale to musi wyjsc. Jak wyjdzie masz u mnie plusY (jak nie zapomne dostaniesz ich na pewno ze 3)
Co do tego Radia to byłbym bardzo wdzięczny gdyby nie leciało by tam Techno.... Naprawdę.... ;/
PS. Why nie działa??
Zbanowany
Mnie sie podoba, nawet byłem komentatorem ale ray mnie wywalił ;x
Zbanowany
Alexik czemu miałoby nie lecieĆ techno? Może ktoś na tym forum lubi techno?
Zbanowany
Ja lubie techno ;x
W jakich godzinach będzie radjo ? ;p
Sułtan łechtaczek
Spoko pomysł... Tylko czy znajdą się prezenterzy ; d
@up
Chyba radio. ; p
Zbanowany
On tak specjalnie napisał a to radio nie działa xd
MixFixGirl napisał:
Może ktoś na tym forum lubi techno?
Bo tego typu "Muzyki" słuchają pokemony, żelusie, pedały i techno-gnioty. Szkoda też że Techno nie ma sensu... Jak ktoś zaśpiewa, zagwiżdże zanuci techno... To dam mu 20 plusów i pojadę do niego uścisnąć mu prawice....
http://pl.youtube.com/watch?v=Hi7Yr1NP1xc <=== Ahhhh..... Te klimaty nie?? ; )
@Alex
Tak twój rock, metal czy czego tam słuchasz też jest zajebisty-.-. Każdy słucha czego chce i nie mów, że techno jest dla żelusiów, pedałów czy jakie tam określenia jeszcze wymyślisz.
@top
Dobry pomysł . Mamy swoje radio czego inne fora chyba nie mają xd.
chyba xD nie znam tylko jedno forum co ma radio ;d Tibia 11 xD