Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Było na wielu stronach dużo notek o najnowszym NFS Undercover, co o tym sądzicie? Będzie to kolejna piękna produkcja jak Most Wanted? Czy niewypał tak jak ProStreet? Kilka informacji:
Need for Speed Undercover
Gatunek: wyścigi
Producent: EA Black Box
Wydawca: Electronic Arts
Dystrybutor PL: Electronic Arts Polska
Platformy: PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii, PSP, DS
Premiera: 18 listopada 2008
Wymagania sprzętowe:
Aby dało się uruchomić grę, niezbędna będzie co najmniej taka konfiguracja:
* Windows XP/Vista
* Procesor Pentium 4 2,8 GHZ (3 GHZ w przypadku Visty)
* 1 GB RAM
* karta graficzna z obsługą shaderów 2.0 (co najmniej GeForce 6200 lub Radeon 9500)
cd-action.pl
Galeria
Trailer
Ciekawostki
EA nie planuje dema Need for Speed Undercover
Need for Speed Undercover W Need for Speed Undercover najwcześniej zagramy... po premierze finalnej wersji. Wbrew oczekiwaniom graczy, twórcy nie myślą o wydaniu dema.
Za dwa miesiące na rynku zagości najnowsza część nielegalnych wyścigów Need for Speed, o podtytule Undercover. John Doyle z Electronic Arts stwierdził, że ekipa Black Box koncentruje całą swoją uwagę nad projektem i nie ma co liczyć na pojawienie się wersji demonstracyjnej, tak jak w przypadku poprzednich odsłon.
Tak więc zostaje nam czekać do premiery (18 listopada w Stanach Zjednoczonych, 21 tego samego miesiąca w Europie). cd-action.pl
Nowy Need for Speed ujawniony
Jeszcze Need for Speed: Undercover nie zajechał na półki sklepowe (a zrobi to 21 listopada), a już pojawiły się pierwsze informacje o jego kontynuacji, oznaczonej jako NFS 10.
Jak się okazuje nowy NFS jest w produkcji już od niemal pół roku. Wieść tę ujawnił w jednym z wywiadów Jesse Abney ze studia Black Box, które czuwa nad serią Need for Speed. Abney nie powiedział nić o rozgrywce. Pozostaje czekać. cd-action.pl
Ja osobiście nie mogę sie doczekać nowego nfsa, mam nadzieje żę będzie dobrą produkcją :]
Zbanowany
Arciu52 napisał:
Czy niewypał tak jak ProStreet?
Mi tam sie PS Podoba -.-
A po screenach nie podobam mi sie zbytnio ten UC
No to może byc nawet lepsze niz most wanted , bo pro street żenada !!!!!!!!!!
Zbanowany
Następna częśc typu: Most Wanted. Nie nawidzę takich gierek.
NFS staje se dla mnie coraz bardziej mętne...
Najlepsze NFS to jest NFS Porsche .
ps. 1k post
uuu sir odswierza sie stare watki co nie???
Mi si wydaje ze to bedzie cos a pro street tylko pozory ze o nie wypal z poczatkutez myslalem ale szajs ale zagralem i mi sie nawet spoodbalo
18 listopad czekam z niecierpliwością xD
Z trailera widać, że niestety zamiast filmików komputerowych to nagrali kawałki filmów z np.Tomem Cruise ;(
Gra zapowiada się świetnie i nie ma sporych wymagań
PS. Ale się w listopadzie premier gierek posypało xD <ohoohoo>
Zbanowany
Niom oj duuuzo btw. 22 listopada bedzie premiera w polsce Termik niestety tez myslałem ze 18
Data Premiery:
Świat: 18 listopada 2008
Polska: 21 listopada 2008
Ja takze czekam z niecierpliwościa :d
Dla ciekawych: już jest dostępna w sieci.
A ja na razie poczekam, bo się ludzie tak rzucili że... potem sobie na spokojnie ściągne, wersję PL i najlepszą ;p
Do Fox94 Zmień sygnaturkę !! Troszkę za duża... I ze jeszcze nikt nie zareagował.
TOP NFS Undercover... Widzę ze popracowali nad szczegółami otoczenia No i chyba wrócili do trybu ulicznego ze policja wystepuje Bo pro street i wyscigi po zamknietych trasach to porazka Wedlug mnie najlepsza wersja NFS to most wanted
Z tego co ja widze to grafika zaje*bista :> Ale NFS Most Wanted byl dopiero zenada ... boje sie czy to nie bedzie czegos w tym stylu musze jak najszybciej kupic nowe wnetrze kompa io pogram xD
Zbanowany
Zevsik wyślij linki na gg ale najlepiej torrenta ; d
Ja już mam nowego NFSa ale cracka i serialu nie mam, jakby ktoś miał to na PW linka (DAM PLUSA).
@EDIT
Już mam
Ostatnio edytowany przez Termik (2008-11-20 13:43:18)