Nie tylko o Tibii i OTS...
Na razie nic ciekawego ;p Sądząc po nazwie, chciałeś zaprezentować tylko postać? Mogłeś chociaż skille pokazać ;x 2 lvl'e do 100 ;> Ogólnie nie jest źle. Życzę mało porażek ;d
Hehehe nice fota z item widze ze to tibia 8.2? moze zagram ale nie wiem >.<.
@down
A co cos ci przeszkadza?-.-
Ostatnio edytowany przez Konieczko (2008-09-03 17:29:14)
No to tak:
@Konieczko jest to pod tibie 7.6 ale jest wlasny klient.
@Falcomis Nie mam sie czym chwalic m lev mam ~82 jak na razie skupiam sie na rs i expie
Ach... gra ktoś jeszcze na tym OTSie ? ;(
Powiem Ci tak...
... miałem około 200+ chara za czasów Tibi 7.6 [wtedy ten OTS Rox!] no i expiłem na czymś i mnie nagle wywaliło [debug], próbuje się zalogować i nie mogę bo podobno podałem "złe" passy. Po kilku dniach dowiedziałem się że na komputerze hostera włamał się ktoś i usunął część OTSa. Kilkadziesiąt kont zostało ale tylko tyle. Wkurzyłem się mocno i przestałem grać.
Ale Tobie życzę lvl'a chociaż odradzam Ci grania na tym OTS.
Eee tam mi sie podoba
@Zevs Host: akademicki.eu
Port: 7171
Protokół: 7.6
Typ świata: pvp
Exp: x3
A to jest ss z mapy:
http://www.akademicki.eu/index.php?modu … &target=51
@edit niedlugo dam nowe ssy (wieczorem powinien rs zniknac juz ale do konca nie wiem czy czas bd mial)
@edit i kolejsy ss (dalej z rsem )
Ostatnio edytowany przez lukimaster (2008-09-04 11:35:08)
mi sie podoba akademicki ale wedlug mnie mapka nie na rpg gralem kiedys mialem hmm odajzwe 103 lvl i nagle nie moglwm sie zalogowac wiec przestalem graac poterm jeszec probowalem ale jak chociarz q od gm chcialem to on mi ze ja kituje itp z moim charem i bana dostalem wiec PIERDOLE ten ots
Zbanowany
seeker ma racje mapka jest w porządku ale ots roche lipny fajne masz eq i en łuk
O lol widac ze noob ots wez sie za rl xD
Zbanowany
nie polecam... nabiłem 196 lvl i nagle loga mnie i h.j myślę chack loguje sie i patrze lvl 1 eq początkowe nie polecam seryjnie !!....
@UP
Tak właśnie xD
@TOPIC
Ja też nie polecam tego OTS bo jak wcześniej pisałem [czyt. post nr.7] to jest noob OTS. Kiedyśśśś... to fajny ale teraz to doszczętnie spaprany... lukimaster nie marnuj czasu na gre na tym OTS ;d
PS. No ładnie bijesz ;P
Wkurzylem sie dostalem debuga i ded... a juz byl 105 i m lev 90 poszlo ue pod depo i nawet mnie nie zabili xD rs znowu sellam chara
Top do zamkniecia
Ostatnio edytowany przez lukimaster (2008-09-12 15:00:59)