Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Drag na 17 Niezle:) Tylko ten lootcik troszke słaby ale cuż poradzisz takie zycie... Bij lvl dalej i powodzonka zycze
No loot na RL to loteria w sumie xD Mój kolega poszedł na 15 lvlu pallkiem też go pojechał i mu poleciało WoI i dragon shield ;D Nie podniecał się tak bo to nie była jego pierwsza postać
@TOPIC
No, no ładnie. Z PACC to Ci łatwo i szybko pójdzie Niedługo 100.000 expa ... albo już pewnie masz ..no życzę dużego lvl'a na Candii
PS. Pokażesz skille albo powiesz jakie masz ?
110k expa, skille 62 ;( Ni ma kasy na stonesy Eq : Dark Helmet, Belted Cape, Draggy Shield, Plate Legs, Bootsy
Przypominam ze ppostac miala hacka na 13 lvl z takim samym eq... Dlatego 100 chicken feathers sprzedalem. By miec na EQ
Hmmm... Dobre screeeny
Mam pytanko... robię sobie pallka i będę dla siebie zbierał small stonesy i o to chodzi że mogę ci sprzedać troszkę
Ja kiedyś zbierałem kumplowi- palkowi stonsy na gblinach to w ciągu godziny miałem przeciętnie 20-30 bo słabo leciały ale to było na no-pvp na Menerze to se można było bo wiedziałeś że cie podpekują ;P i życze powodzenia w dalszym skillowaniu i expieniu
Zbanowany
WoW. Nieźle, ale skąd nagła zmiana i to porządna w eq? i skąd tyle kasy? Chyba zacznę grać na Candii
-.- Po chuja kupywałeś na A*l*g*o ? -.-
WSTYD ! ŻAL I BÓL ! Żeby się zniżyć do poziomu kupywania cc na allegro !
Ehh szkoda ze Allegro.pl no ale cóż gz .