Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Widzieliście to? Oglądaliście? Nasz szanowny prezydent lech kczyński spóźnił sie 10 min. na podpisanie umowy z Ameryką co do tarczy, co i tak jest cholernym debilstem, gdyż mamy przez to Rórskich przeciwko... why sie spóźnił? Bo na zapraszeniu pisało: "Pan Lech Kaczyński". Później premier Donald Tusk mówił po ang. do ministra Rise(kobieta) a oczywiście "pan prezydent" nie zna zng. i co kurwa? Zaczyna sie śmiać! CO TO KURWA MA BYĆ?! Człowieku, opanuj sie! Jak tak można! Zaczyna sie śmiać... boże...
Wypowiadajcie sie na ten temat...
Zbanowany
Przyniósł tak cholerny wstyd polsce że hej... co powiedzą w Ameryce? ŻAL...
Przestancie sie tym przejmowac bo wam kiedyś strzelą nerwy i pójdziecie do psychiatryka >.<
Ja już olałem polski rząd i mam nadzieje, że jak bede już mógł głosować to będą jacyś ciekawsi kandydaci...
Oglądałem to...Trzeba mu przyznać, że w uśmieszkach to on nie ma sobie równych. Ale się zachował...Matko Boska...Mam nadzieję, że jak Pan Premium Donald Tusk mówił po ang. to sobie nie pomyślał że go wyzywa. Ale wstyd...Jezus...
Przez te żady "kaczki" to Polska się całkowicie ośmieszyła... gratuluję moherom dobrego wyboru, lepiej kościół wybrać nie mógł... a co do tarczy to na miejscu polaków bym tego podpisywał... moim zdaniem to jest ich wielki błąd... ;/;/;/
Zbanowany
@Alex
I jak wielki... juz Putin mówił że będą nastewieni agresynie... zjebią polske
Po co Polsce ta tarcza no po jakiego chu...ja ja budują... może myślą że ta tarcza ich będzie chronić... gówno prawda jak zbiją jakaś rakietę to wszystkie odłamki będą lecieć w na ziemie Polski... można powiedzieć że drugi Czarnobyl powstanie... będą jakieś zębiaki chodzić... ;/ <~~ może troszkę przysadziłem xD
Zbanowany
Hah xd to sie nazywa optymizm xd
Zbanowany
http://lol2.pl/?url=play&id=1544
Macie fajna gra dla Was xDD
@Edit
2k post! xDD
Ostatnio edytowany przez MixFixGirl (2008-08-21 03:29:44)
Ale można fajnie skurwy...syna połamać xD
widziałem to kurwa żal !! wstyd polsce dał i tyle !!
@Up zgadzam się z nim w pełni.
Sułtan łechtaczek
hmmm... Kaczyńkiego zawsze było żal...
@mix
fajna gra Fajny błąd jest że możn go rozerwac na pół