Nie tylko o Tibii i OTS...
Czy według was opłaca sięgrac na RL Tibi??Jesli tak to dlaczego a jeżeli nie to teżdlaczego ?
®28-08-2008//..\\ 22:07:39 ...MÓJ 100 POST !!!®
Zbanowany
Hmm, pewnie się opłaca! Pomyśl sobie. Gdzie miałbyś lepszą satysfakcje: jakbyś miał 100cc na real czy 100cc na ots. Dla mnie to pierwsze. Więc ruszcie dupy. Nie grajcie na ots tylko na rl!!!
no to powodzenia
RL jest "PRAWDZIWĄ" Tibią... OTS jest no-real tibia i w ogóle żal.pl, jedynie warto robić ots'y dla zarobku i tyle =D
Na realu co chwile jest update (6 miechów) i się w ogólnie duża satysfakcja jak się wbije 100 lvl,a potem 200 i 300 =D Zdobycie rare setu lub rare itemka... Wykonanie full outfit z addonami trudny do zdobycia typu warrior czy MAGE (u dziewczyny- Summoner). Wykonanie trudnego questa lub odkrycie nowego i długiego questa i PRZEDEWSZYSTKIM: ZABICIE PIERWSZEGO SMOKA !
OTS to Nic przez dużą litere w porównaniu do RL tibii
Walić to że by była prawdziwa gra potrzeba pacc - w końcu super zabawy nie ma za darmo
Dzięki za wasze opinie czekam na więcej
®28-08-2008//..\\ 22:07:39 ...MÓJ 100 POST !!!®
Moim zdaniem warto grac na rl gdyz mozna pokazac co sie naprawde potrafi, a nie to co na ots exp x100 i wszyscy mysla ze sa dobrzy na realu przynajmniej mozna sie podniecic ze ma sie 100 lvl a na takim ots to nic
Ja naprzyklad gram i mam juz 26 lvl pallem
po 1 nic nie tracisz grajac na rl, postac mozesz sprzedac czy sie zamienic a na ots nie. Duzo jest otsow na kilka dni (3 czy moze 4) przez ten czas grania na otsach bys na rlu wbil level. Spotykasz prawdziwych kumpli(a nie daj fri itans i jestes moim kolega od razu). Moim zdaniem te updaty nic nie daly, tylko pogorszyly tibie ale jest nadzieja ze ja kiedys wkoncu polepsza
GRAJ NA RL!
@up
po 1 nic nie tracisz grajac na rl
- Tracisz czas xD
postac mozesz sprzedac czy sie zamienic a na ots nie.
- Na ots nie ?! Da się na NP Armia Podkarpacki Ots na allegro są do 1000 zł postacie ....
Co do tematu to warto grać w tibie no ale nie nałogowo(doświadczyłem kiedys tego i żałuje ... )
Moim zdaniem na Rl Tibi się nie opłaca grąć...Fakt że tibia się polepszyła i to jak ale tibia 7.6 była najlepsza dużo osub już nie gra i ja też wole już grać na ots niż na syfie
aha i chciałem powiedzieć że coś straciłem przez tą greo 1 czas
o 2 dziewczyne z ktura bylem 6 lat :(
o 3 kolegów :(
Ostatnio edytowany przez MarcinK (2008-08-12 16:45:15)