Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
No wiec, ja osobiscie slucham metalu, podczas gry rowniez.
Co sadzicie o tej muzyce?

Lubie metal ale niesłucham go czesto wole rocka
Zbanowany
Metal to jednym słowem kicz ;D Rock dużo lepszy, ale techno i tak pobija wszystko xD ;d >.<
Carmenn
Rock i Metal lubię, ale Heavy Metal już nie

Metal może byc ale tylko Polskie zespoły... ale i tak wole Rock&Blues
Zbanowany
Ja wlasnie wole te mocniejsze typu death czy black, np. takie zespoly jak Behemoth, Venom, Slayer, Cannibal Corpse

Nie wiem czemu nikt nie lubi metalu
Ja slucham glownie metalu. Podoba mi sie w nim najbardziej to, ze byle kto nie moze grac takiej muzyki. Oczywiscie najwiecej roboty ma perkusista i gitarzysta (gitara wiodąca), i to ich podziwiam najbardziej, bo w większości przypadkow są po prostu GENIUSZAMI. Grają od 5 roku życia i w wieku 20 lat ostro wymiatają...
Nie rozumiem Tchno. Przeciez to nie jest muzyka, jedynie wybijanie rytmu, które jest fajne tylko na dyskoteki. Nawet ja moge sobie jakąś "piosenkę" stworzyc. Ale oczywiscie pełna tolerancja i
pozdro dla wszystkich ;]
\m/ Ave! \m/
Meloman... Co do ciebie... Jeden mądry.... Opisał to co sądzi bez obrazy innych...
A nie jak inni "syf'kicz'gówno'etc"
Co do metalu... Są rodzaje muzyki której nie słucham... Creed of fight ma pare kawałków co przesłucham ale reszta nie podoba mi się Menson. Może to nie metal ale można dużo powiedzieć o nim... spoko piosenki posiada w swojej kolekcji
A co do rocka i techno wywodzą się z tej samej rodziny gatunku muzyki... Tylko nie pamietam jakiej