Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Chcecie jakis fajny gif??
Kierujcie sie domnie!!
(oczywiscie za +)
Tylko jedno jak chcecie cos wyjatkowego dajcie mi te zdjecie i wytlumaczcie jak to ma wygladac ;]
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Maly Wizak (2008-06-28 14:39:56)
ja chce taki ze na takim ekranie sie fala robi i potej fali sie zalewa caly ekranik wodą potem ta woda odchodzi taki meteoryt jebudu w to wszystko i taki napis ognisty płonący Witcher xD taki rozmiarów sygny ; P bedzie pluss xD
@edit
ahaa ;( myslalem ze jak fajnego gifa to mi zrobisz takiego. ok ale jak ktos zrobi takiego jak up napisalem to 2x plus bedzie
Ostatnio edytowany przez Witcher (2008-06-28 17:27:42)
Zbanowany
Sorry ale niemam za dobrego programu na takie bajery bo za taki program zabulisz z 2stowy jak niic ;']
Jeśli Można Spytać, Jaki Masz Program
A Ja Chcę Coś Z DBZ <-- Ma Być Bardzo Fajne xD
Zbanowany
@up
to daj mi jakies obrazki bo niewiem jakie chcerz ;]
Maly Wizak napisał:
Sorry ale niemam za dobrego programu na takie bajery ,bo za taki program zabulisz z 2stowy jak niic ;']
Po pierwsze "chcerz"? Czy "chcesz"? Weź słownik do ręki zanim napiszesz posta.
Po drugie nawet nie masz dobrego pragramu a jadyna czcionka jaką masz to chyba zwykła Arial.
Po trzecie nie zabulisz 2 stów bo internet jest do pobierania plików. Gimp, PhotoShop, PhotoFiltre Studio... Za dużo pisać... Ty nie powinneś tego robić. Robić takie animacje powinnien profesjonalny grafik.
Ja bym chcial zeby byl rysunek Gaary zmienil sie na naruto potem zmienil sie na sasuke potem na Kakashiego potem na Kankaro i neji i od nowa
Zbanowany
Mały ty sie lepiej nie bierz za Avki itd ;D
Pozdrawiam
Qbczyk
Ostatnio edytowany przez Qbczyk (2008-06-28 17:15:45)