Nie tylko o Tibii i OTS...
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
W ostatniej aktualizacji mog³y uczestniczyæ osoby PACC jak i FACC.
@DuszeQ pisz na temat.
nom fajnie tylko jak by by³u juz te nowe potworki to by bylo super.
6572 ods³ony tego w±tku! A czym to jest spowodowane? Wpisz w Google.pl: OTS 8.0 albo Silnik OTS 8.0 t± strone wyszuka jako pierwsz±!
a ja mam lepszy silnik 81.190.5.213wejdzcie nie pozalujecie ;] ;]
Zbanowany
Mam pytanie, do czego s³u¿± te wagoniki na torach? (w map editorze) wklei³em na mapkê, ale nie jad±) pomocy!
Acha, da siê je¼dziæ tym zaprzêgiem? Chodzi mi o to czy strza³kami albo mówiê go on jedzie do przodu, mówiê turn left a on skrêca w lewo?
http://www.tibia11.pun.pl/viewtopic.php?id=459 <-- Znajdziesz tutaj mapke zrobion± przezemnie. Wystarczy, ¿e skopiujesz j± do mapki RL Tibii (mo¿e byæ mapa 7.9) i bêdziesz mia³ ju¿ czê¶æ RL mapy.
PS. Pamiêtaj! Ca³a RL mapa jest w posiadaniu CipSoftu, a wiêc nie licz, ¿e bêdzie j± kto¶ mia³ oprócz nich.
Ma ktos moze silnik do 8.0 ale z innej strony bo :
You have reached the download-limit for free-users.
Prosilbym bardzo ^^ a i jeszcze jaki mapedytor jest pod 8.0 ???
Z gory thx ...
Zbanowany
Acha, jeszcze to. Mój kolega na swoim OTS-ie ma mg³ê, deszcz, ¶nieg i ruchome piaski. Ma jeszcze kilka rzeczy. Jak to wszystko zrobiæ i jak robiæ pliki z rozszerzeniem xml. Proszê o odpowied¼.
Wystarczy poszukac na tibia.com dokladnie na : http://www.tibia.com/abouttibia/?subtopic=aboutcipsoft
ale ci pomoge :] cip@tibia.com
Zbanowany
I jeszcze jedno, nie chce niczego za¶miecaæ ale co¶ mi siê przypomnia³o, ma kto¶ jakie¶ pliki lub program ¿eby na OTSIE pod 8.0 podanym wy¿ej dzia³a³y czary typu:
EXORI GRAN, EXORI HUR... Proszê o pomoc.
OMG ile pytan ale nie umie odpowiedziec ;/
tylko mam pytanie ufek moglbys sprawdzic czy moj ots jes online??
to ip : 192.168.1.243
NO ja to czary robie sam ale nie wiem czy jest taki program do robienia czarów jeszcze siê nie spotka³em siê z nim:D