Nie tylko o Tibii i OTS...

Witam!
Przez namowe kolegów postanowilem zagrac w ktoras gre. Tylko wlasnie nie wiem... ktora bedzie lepsza CS:S czy BF2? Wiekszosc kumpli gra w CS i to mnie sklania do grania w niego ale zdaje mi sie ze BF2 tez moze byc ciekawy.
porównanie:
CS
BF2
Graficznie bf2 jest lepszy i ma wiecej pojazdow np. mysliwce, samochody, czolgi itp itd ale w cs gra wlasnie wiecej osob? i co wybrac?
Do bf2 sa jeszcze dodatki rozne i ma wieksze mapy. sam bym nabyl bf2 ale koledzy namawiaja mnie do CS:S.
Prosze o pomoc

CS CS i jeszcze raz CS (Ja wole w cs'a sam gram nawet
)

Zbanowany
Obie gry są denne ;p Tak samo jak tibia, dlatego już nie gram ^^
Ostatnio edytowany przez MixFixGirl (2008-03-06 15:33:56)
Battlefield 2 - bardzo fajny klimat i jest bardziej rozbudowany niż CS: S.
CS: S - jakoś go nie trawie.
Rolfix
ja lubie cs , et i call of duty ale w call of duty ostatnio nie gram
UfekZbanowany
Znam fajne forum o CSie!
http://www.counterstrikepolska.pun.pl/forums.php
Polecam!
RiciSułtan łechtaczek
Jeśli chodzi o grywalność:
BF2-Ciekawy klimat, można jeździć samochodami, latać samolotami itp. Długa rozgrywka, różne klasy postaci
CS:S-Szybka rozgrywka, brak klas postaci, dość uproszczony system zadań,
Grafik
BF2 wygrywa z CS:S
Ogółem
Jeśli lubisz szybką nawalanke to zagraj w cs:s, a jeśli lubisz łazić, wykonywać misje z innymi graczami lub polatać/pojeździć samolotem/samochodem wybierz BF 2

Jak nie umiesz wybrać to zagraj w to i to ;pp
Zbanowany
Hmm. Polecam Ci Counter Strike. Gdy będziesz w nią dobrze grał będą mieli do ciebie wszyscy szacun tak jak teraz wszyscy do mnie;). Ogółem bf2 jest trochę nudne z tymi misjami. Robisz ciągle praktycznie te same misje, lecz nie grałem jeszcze w Battlefield 2. Mój punkt dla CS

ej niech ktos mi powie jak zainstalowac csa sciagnołem niby csa a pokazuje mi sie ze to jakis STEAM pls hellp

Ściągnij patha!! i daj Reputa XD
Hmm... w BF2 jest przecież szybka akcja! Zresztą to zależy jaką profesją grasz. Jeżeli jesteś snajperem to wiadomo, że będzie trochę nudno, ale jak jesteś medykiem to już inna sprawa
Adachi - Jak nie umiesz wybrać to zagraj w to i to ;pp
No właśnie najlepiej zagrać w to i to ;D