#1 2008-01-05 22:29:24

miki555

http://i37.tinypic.com/okc0lk.gif

Zarejestrowany: 2008-01-05
Posty: 1

Jak Zrobic Zeby OTS Chodzil 24h Przy Wylączonym Kompie

mam server ale nie wiem jak zrobic zeby chodzil 24h:/

Offline

 

#2 2008-01-05 23:15:09

Kamilonixes

Zbanowany

7973635
Call me!
Skąd: Legnica
Zarejestrowany: 2007-12-31
Posty: 6
Nick: Tajemniczosc
Profesja: Guardia Rox
Server: 20 ehh (skills) :D

Re: Jak Zrobic Zeby OTS Chodzil 24h Przy Wylączonym Kompie

Nie możesz mieć włączonego serwera 24/7, ponieważ w temacie jest napisane, że chcesz, aby komputer był wyłączony, jednym słowem : NIE

Pozdrawiam Kamilonixes


http://pajacyk.pl/              Pomóż biednym dzieciom...
http://s16.bitefight.onet.pl/c.php?uid=64536                PROŚBA.. wbijać...
http://r3.fodey.com/18cec9480f37a49d8b26e15a50df76a5f.1.gif
http://img.userbars.pl/113/22499.gif
http://img.userbars.pl/98/19583.gif

Offline

 

#3 2008-01-06 10:14:32

Detaraud

http://i37.tinypic.com/zmmamp.gif

Zarejestrowany: 2008-01-01
Posty: 38

Re: Jak Zrobic Zeby OTS Chodzil 24h Przy Wylączonym Kompie

Napisze ci mał poradniczek,Są 2 sposoby : Server (kupujesz , Komp Hibernujesz Zacznijmy od ,,1" Musisz Kupic se Server drogo kosztuje ;/ ale u mnie jest taka sprawa ze mój stary ma server w firmie wiec mam luzik.
,,2" poprostu zostawiasz server ,,ON" ale zamiast ,,Zamknij System" Bierzesz ,,Hibernacja".
Podaj Ip do zajrze na otsika

Offline

 

#4 2008-01-06 10:19:40

Detaraud

http://i37.tinypic.com/zmmamp.gif

Zarejestrowany: 2008-01-01
Posty: 38

Re: Jak Zrobic Zeby OTS Chodzil 24h Przy Wylączonym Kompie

Poprawka Dotycząca Servera.
No to tak jezeli juz go masz to komp musi byc podlaczony do servera lub OTS hostowany na serverze,server hodzi 24/7 ots,nie ma lagów wiec masz fuuuuuuuull spox. nie musisz sie martwic ze mama wylaczy kompa jak bedziesz kimal ;>

Offline

 

#5 2009-03-25 13:45:34

D@wido

http://i37.tinypic.com/2dqpohz.gif

Skąd: Mount Everest
Zarejestrowany: 2009-01-14
Posty: 20
Nick: GoD Dawido
Profesja: Pisze Sie Przez "w"
Server: Pisze Sie Przez "w"
WWW

Re: Jak Zrobic Zeby OTS Chodzil 24h Przy Wylączonym Kompie

Detaraud napisał:

Poprawka Dotycząca Servera.
No to tak jezeli juz go masz to komp musi byc podlaczony do servera lub OTS hostowany na serverze,server hodzi 24/7 ots,nie ma lagów wiec masz fuuuuuuuull spox. nie musisz sie martwic ze mama wylaczy kompa jak bedziesz kimal ;>

xD jak bedziesz kimal xD
Wielkie thx znalazlem dobry server i tani!!
tylko 80zl za miecha biora


http://r9.fodey.com/2046/5df6ccad709c40deaee4908a8cb55e97.0.gif

Offline

 

#6 2009-03-25 14:59:46

 DaVo

http://i35.tinypic.com/71u5wo.gif

Zarejestrowany: 2008-02-03
Posty: 1053
WWW

Re: Jak Zrobic Zeby OTS Chodzil 24h Przy Wylączonym Kompie

omg... czlowieku patrz na datę!!

2008-01-06 10:19:40 <- ostatni post


<<

http://img835.imageshack.us/img835/1563/franklampard.png

Offline

 

#7 2009-03-25 21:59:59

Kamyk

http://i38.tinypic.com/euqxqs.gif

Zarejestrowany: 2008-05-29
Posty: 1883
Nick: Thonill

Re: Jak Zrobic Zeby OTS Chodzil 24h Przy Wylączonym Kompie

@up
a ty musisz jeszce dodać swoje słowo ..sam offtopicujesz .

@topic
pytanie troszke śmieszne ;d


http://img820.imageshack.us/img820/6097/14568e76ec678c83d1c0.jpg

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
aplikacja shakes and fidget na telefon www.narutograforumowa.pun.pl cytaty hip hop o życiu ciszachwyty gra północ południe do pobrania