Nie tylko o Tibii i OTS...
Może i ja się skuszę i pogram z piczkami
Tak jak już pisałem wcześniej, nie miałem tego mówić, ale spodziewany termin startu to przełom maja i czerwca, z przewagą na czerwiec, także panowie zacieramy rączki
Termiik masz grać, a ty Kamyk padniesz.
#top
Niemoge się doczekać, a te screeny są poprostu boskie
Kilka screenów ze świata, dla rozjuszenia atmosfery wokół projektu, piszę kilka ale 2 dodaję na forum tutaj, a resztę na nasze oficjalne, więc zainteresowani sobie poradzą
Oficjalne forum projektu Atlantyda World (link do screenów) - atlantydaworld.pl/screeny (klik)
Dla osób nie zorientowanych w fabule naszego świata
przypominam o naszych dwóch trailerach zapowiadających świat Atlantyda World.[/CENTER]
Trailer I Atlantyda World, jeżeli chcecie się dowiedzieć jak się zaczęła się przygoda naszych bohaterów (czyli konkretniej was - przyszłych graczy) zapraszamy do obejrzenia Trailera I na naszym oficjalnym forum Strona główna forum (klik) w dziale filmy.
Trailer II Atlantyda World - Prezentacja poniżej.
Ostatnio edytowany przez MatMal (2011-04-17 09:13:59)
Bardzo podoba mi się trailer, na pewno zagram
Kilka screenów ze świata, dla rozjuszenia atmosfery wokół projektu, piszę kilka ale 2 dodaję na forum tutaj, a resztę na nasze oficjalne, więc zainteresowani sobie poradzą
Oficjalne forum projektu Atlantyda World (link do screenów) - atlantydaworld.pl/screeny (klik)
BArdzo podobaja mi się screnny, kolejka bedzie chyba ewenementem na scenie ots!
Chciałbym was zapytać czego oczekujecie jako gracze od idealnego serwera rpg?
Co waszym zdaniem przyciągnie dużą, baa ogromną ilość graczy do uczestnictwa w wymagającej rozgrywce?
Co przyciągnęło waszą uwagę i uznaliście za ciekawe/interesujące?
Jak oceniacie całościowo projekt?
Czy macie jakieś uwagi mogące przyczynić się do jeszcze większego zainteresowania Atlantydą?
Pytania są kierowane do wszystkich. Pomogą nam w ostatecznej fazie przygotowań.
Propozycje proszę składać mając na uwadze rozgrywkę rpg
1. Ocieracie się o idealny serwer, nie wiem co dalej wymieniać.
2. Profesjoalność ekipy, rzetelność i nie zmienianie terminów startu.
3. Low exp, rpg, własna mapa i historia serwera.
4. 9/10 zobaczymy co zaserwujecie w częstych updatach.
5. Ogromna reklama!
Staramy się rozpowszechnić informacje o serwerze wszelkimi dostępnymi środkami. Najskuteczniejszą formą reklamy są fora, takie jak to i oczywiście ich użytkownicy! Jeśli uważacie że Atlantyda może być rodzynkiem wśród powszechnych dziś rl mapek, być wyczekiwanym wspaniałym serwerem rpk to pomóżcie nam przekazać wieść o zbliżającym się starcie jak największej liczbie osób. Przekażcie informacje swoim znajomym, a oni niech podadzą te wieści jeszcze dalej!
Prace bardzo szybko idą do przodu, data startu coraz bliżej, Panowie i Panie, oto kolejna porcja screenów z Atlantydy! I tak jak zawsze, kilka screenów tutaj, reszta na naszym oficjalnym forum, zainteresowani sobie poradzą. Have fun!