Nie tylko o Tibii i OTS...
nia 2 wrze¶nia 2010r. Buso - Elder Druid z Eternii, ustanowi³ nowy rekord zdobytego do¶wiadczenia w ci±gu jednego dnia!
Pozwolê sobie przypomnieæ, ¿e wcze¶niejszym rekordzist± by³ niejaki Sorcerer Manipulator.
Buso - jak twierdz± statystyki zdoby³ w ci±gu jednego dnia a¿ 42,516,561 do¶wiadczenia, co pozwoli³o mu zaj±æ pierwsze miejsce na li¶cie. Zdobywaj±c do¶wiadczenie, wbi³ przy tym a¿ 10 poziomów, awansuj±c z 294 na 304.
Gratulujemy.
Ostatnio edytowany przez Shiz (2010-09-03 14:57:45)
a mi mówi±, ¿e jestem no-life !
Gratulujê oby takich wiêcej
Shiz widzê ju¿ kopiuje z hunted.pl i tibia.pl czyli Zacz±³ prace na swojej posadzie ,a co do tematu dziwie,¿e ludzie maj± na takie co¶ czas a gdzie praca,szko³a ?? gz dla niego bo na rl to nie ma³y wyczyn :d
Zbanowany
Nie ma to jak bot.
Gz Shizusiu Redaktora nom
Dimek napisał:
Shiz widzê ju¿ kopiuje z hunted.pl i tibia.pl czyli Zacz±³ prace na swojej posadzie ,a co do tematu dziwie,¿e ludzie maj± na takie co¶ czas a gdzie praca,szko³a ?? gz dla niego bo na rl to nie ma³y wyczyn :d
Misiu, nie kopiuje, tylko zganiam pomysly od nich. Trudno napisac newsa nie powi±zanego z hunted.pl.
Jesli masz jeszcze jakies problemy, zapraszam na gg.
Co do pana Buso, to gratuluje mu zdobytych poziomów, choæ nie bylo to trudne (wtajemniczeni wiedz± o co chodzi).Nie widze sensu pisania 2+ newsów na dzieñ wiec bede pisal wczesniej wymienione newsy (aff, powtarzam sie) codziennie.
Pozdrawiam i ¿yczê spokojnej, procentowej nocy.
#Kamyk
Nikt Ci tak nie mówi ;-*
#top
40~mln expa, hardkor XD
Nie ogarniam takich ludzi. ;d On w dzieñ wbija tyle expa co ja przez wszystkie swoje chary nie mia³em . Haha
Bot jak nic albo 100 ownerów chêtnych do gry
Ujmê to tak - ¿al was wszystkich ...
Obecne rekordy pobijane s± przez allegrowiczów, ludzi z cash-makerami. Jak ? Ostatnio wszed³ world quest - Rise of Devovorga, w którym do zdobycia miêdzy innymi jest Stone Of Widsom - daje exp w zale¿no¶ci od posiadanych leveli.
Za jeden lvl - 5k exp
(w moim przypadku by³o 91x5000 czyli 455k exp)
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji