Nie tylko o Tibii i OTS...
Spoiler:
Opis gry:
Jest to kolejna chińska gra przekonwertowana na wersje angielska. Jednakże w przeciwieństwie to większości tego typu zabiegów tutaj poszło to znacznie dalej. W oryginalnej wersji expienie odbywało sie głownie przez grind, gdyż jak sami twórcy stwierdzili, Chińczycy to po prostu lubią. W wersji amerykańskiej znacznie zmieniono gameplay bardziej skupiając się na instancjach robionych w party i trochę bardziej wymagających mobach (czytaj: można zginąć, co w wersji pierwotnej było niemal niemożliwe nawet, jeśli się brało healerem 20 mobow na klate). Ponadto gra jest reklamowana jako hardcore PvP i widac, że twórcy całymi garściami czerpali w tym względzie z Diablo 2.
W grze jest bardzo popularny ostatnio system pokemo... ekhm petów. Można złapać niemalże każdego moba a także część bossów. Interesujące jest to ze można mieć ludzkiego peta, np Spartanina ( 30 ludzi z tym petem z pewnością może się kojarzyć z pewnym filmem;) ). Ponadto występują też pety zwane Zodiakami, które sa bardzo potężne i można je złapać tylko w określonym czasie.
Interesująco zapowiadają sie instancje PvP: Jeśli robimy rajd po matsy czy żeby ubić jakiegoś bossa istnieje możliwość ze nasza party nie będzie jedyna i ,,dyplomatycznie'' będzie trzeba to prawo sobie wywalczyć.
W grze jest 5 klas jak narazie:
Champion (tank)
Heretic (healer)
Berserk (support)
Magus (dps)
Slayer (dps)
Gra jest w tak zwanym 2,5D co oznacza ze można obracać kamerą ale nieba nie uświadczysz. Ponadto bardzo interesujące są ewoluujący ekwipunek i mounty:P Gra rozpoczyna CB 13 kwietnia i na pierwsza turę już raczej nie da sie załapać, ale na druga(o ile będzie) lub OB moim zdaniem warto czekać.
Wymagania sprzętowe:
Procesor 1,4 Ghz, RAM: 512 MB, 5GB wolnego miejsca, GeForce 4 Ti4200 64MB / ATI Radeon 8500 64MB lub lepsza karta graficzna
Oficjalna strona: boi.perfectworld.com
Gra ktoś z was ? szukam kompana do założenia gildii
gram na serverze Gemini nick Rolfix , level:30 , Slayer profesja.
Ostatnio edytowany przez Rolfix (2010-08-18 15:47:17)
#up
Gram w to z kumplami oni 60 lv~ ja 27 dzisiaj może 37~ zależy czy pójdziemy na jakieś eventy.
Server Gemini, nick Ramzi.
Konto stworzone, gra się ściąga. Rolfix dodałem Cię do znajomych "daniosakazero" na tym profilu, a Ramzi nie istnieje;|.
Dobra, zrobiłem postać. Nick: ZeroPL napisz do mnie Rolfix jak będziesz.
Gra świetna, działa nawet na 256 ram i kompie 8 letnim;D. Aktualnie lvl 17, najbardziej mi się podoba pomysł Pet'ów. Tylko z potworka na potworek co raz trudniej znaleźć tego "Catchable..."
Ostatnio edytowany przez STERK (2010-09-21 11:56:48)
Mam takie pytanie, są 2 servy europejskie, a koło nich jest LvL 2 i LvL 3.. Co to za różnica? Szybciej exp leci czy co?
@up Wydaję mi się że przeludnienie ?
@top Gra ktoś czy nie ?! Jestem codziennie i ani Rolfix'a ani Ramzi'ego wypatrzeć się nie da. Aktualnie 26lvl.
Ja gram i polecam ... 67 lev ^^
Oczywiście osoby reklamujące grę nie grają. Aktualnie lvl 33, nick: ZeroPL. Niech każdy dodaje.
Parę screenów.
Z Mountem Grade 4 (Max.)
Aktualnie jedyna osoba, która tak na prawdę gra to PezeM i Seeker.
Pozdrawiam, DanioS aka Zero i 'pierdole to ~ Pono.'
gra reklamowana była w Sierpniu -.- dobry miesiąc temu.. a ja już nie gram.
@up Nie spojrzałem na datę, zwracam honory. Pozwoliłem sobie odświeżyć jeżeli tak.
Od dawna nie spotkałem już ani Pezem'a ani Seeker'a, nie gracie już ? Bo jak nikt nie gra to nie ma większego sensu samemu grać.
Ostatnio edytowany przez STERK (2010-10-01 07:23:01)