Nie tylko o Tibii i OTS...
Darmowe Hostingi
Friko.pl
Friko.pl to należący do Ósemka.pl serwis darmowego hostingu - z szeregiem dodatkowych opcji.
Lua.pl - Reklamy, Transfer bez limitów, Brak FTP, Powierzchnia 350mb
Lua.pl to prosty, hosting oferujący nielimitowany transfer, pełen dostęp do php 5.2 i MySql 5.0 (nielimitowany).
BRAK FTP.
Darmowy-hosting.tk
to serwis oferujący darmowy hosting o typowych parametrach.
Pozwoli na uruchomienie dowolnego skryptu PHP + MySql, a 10 Gb transfer miesięczny wystarczy, by utrzymać nawet dość popularną, prostą stronę.
Prv.pl
Prv.pl, kiedy kilka lat temu spotkałem się z nim pierwszy raz, oferowało, jako jedni z nieliczych w Polskim Internecie, darmowe aliasy www.
Unl.pl
Unl.pl to prosty hosting, który spełni podstawowe oczekiwania, ale specjalnie nie zachwyca.
Cba.pl
Obecny od ponad 5 lat w internecie portal cba.pl oferuje przyzwoite parametry i bogate opcje konfiguracji.
(Jak dla mnie najlepszy darmowy hosting.)
Vooa.pl
Vooa.pl to związany z Darmowy-hosting.tk serwis, oferujacy darmowy hosting o typowych parametrach.
Płatne
Xaa.pl
Szybki i stabilny hosting WWW na Twoją stronę internetową
Płatność za pomocą SMS'a lub przelewem/kartą
(Polecam. Jak dla mnie b. dobry hosting)
Host-SMS.pl
SubDomena: zxy.me
Stawki jak i w Xaa.pl są bardzo niskie tylko 3.66zł.
Szu.pl
Osobiście nie testowałem ale kumpel mówił że bardzo dobry hosting i nie narzeka
Webd.pl
Także polecam bardzo szybki i stabilny hosting. Miałem na nim kiedyś serwer gry Viaa 0 cięcia strony i także bardzo atrakcyjne ceny.
Znacie jakieś inne? Piszcie a dodam ; )
Zbanowany
ja nie znam wymieniles takie co znam(friko itd:))
eeeee.tam ja wole zapłacić i mieć lepszy Hosting albo po prostu zrobić forum na pun.pl
Tylko że pun.pl to gówno ;]
Chcę zakupić dobry serwer dedykowany, pod duży projekt nie mieszczący się na zwykłym hostingu współdzielonym. Możecie mi coś polecić? Z góry dzięki za info!
Szukasz hostingów nie prawdasz? Mam tutaj troche hostingów. Być może Cię zainteresuje jeden z nich
www.servhost.pl
www.ownserver.pl
===================
Oczywiście mam więcej hostingów ale te dwa są moim zdaniem najlepsze. Jak mówiłeś na początku
Chcę zakupić dobry serwer dedykowany
Tam możesz zakupić dobry serwerek
Na www.000webhost.com masz 1,8gb miejsca na strone + 100 gb transferu rocznie, w tym gratis dostajesz darmową domene na rok. A jeśli płatne konto (koło 20 zł/msc) to nielimitowana baza danych i takie tam. Więcej info na stronie.
www.servhost.pl
łap tutaj fajne otki Jecsze mialem 1 strone ale zapomnialem jak cos napisze
Na www.servhost.pl nie da kupić się OTSa widocznie ściągnąłeś link ode mnie lub wogóle nie wchodziłeś na tą stronkę.
Zakupisz tam coś takiego:
Counter Strike 1.6, Counter Strike Source, Gta San Andreas Multiplayer, I chyba MTA Serwer.
To wszystko co możesz tam zakupić pozdro!
Kapi1233 napisał:
Webd.pl
Także polecam bardzo szybki i stabilny hosting. Miałem na nim kiedyś serwer gry Viaa 0 cięcia strony i także bardzo atrakcyjne ceny.
Polecam jeśli potem chcecie mieć swój szablon do kupienia na allegro.
Polecam biznes-host.pl Korzystam z tego hostingu od ponad roku i do tej pory nie było żadnych problemów z serwerem ani przeciążeń. Pozdrawiam!
Witajcie, niedawno trafiłem na tę stronkę - być może się komuś przyda - pewny, darmowy hosting.
Wystarczy tylko wejść na Facebook firmy Quicksnake - to nowa czeska firma na polskim rynku - i wykorzystać kod na darmowy hosting:
QuickSnake.pl | Facebook
www.facebook.com/pages/QuickSnakepl/439043692801260
W zamian otrzymamy Hosting STANDARD, który ma nielimitowaną ilość skrzynek pocztowych, wsparcie techniczne non stop, a przede wszystkim naprawdę DUŻO miejsca - 10 000 MB. To chyba dobra propozycja, jak za darmo .
darmowy serwer dla każdego ...stabilny i darmowy z opcją płatną.
10gb/100gb
http://ux1.eu