Nie tylko o Tibii i OTS...
Tego lata ...
... lepiej wyłącz światło!
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Ja pierdole.. Nic więcej nie moge powiedzieć. Update'y 8.50+ już są i będą do dupy - zobaczcie sobie na grafiki z 8.1~ a na 8.6~ jak to będzie wyglądać. Wg. mnie tibia trzymała swój klimat, ale wprowadzając takie gówniane itemy w 8.54 już to po prostu zjebali; <
coś sie nie podoba nie graj ;O
jak dla mnie ten ss nie mówi za wiele ale widać juz ze dojdzie troche nowych rzeczy do map edytorów rzecz jasna czekam na więcej !
Zbanowany
A ja właśnie lubię takie klimaty :d
Na razie mało, ale widać, że może być fajnie :d
Ja uwielbiałem tylko i wyłącznie Tibie 7.6 no góra 8.0
Cała reszta dla mnie to gówno.
Moim zdaniem najwiekszym wypałem była tibia 7.6 pamiętam 2-3 lata temu co same ots 7.6 a teraz same 8.54 i do tego dedyki ;/
@up
Dedyki chyba lepsze, czyż nie?
@top
Podoba mi sie samuraj xd
i o co kur.a chodzi z tym swiatlem? ; o
Ja tam zgadzam się z Caliberem tibia 7.6 była najlepsza miała swój klimat w tamtych czasach nie było jakiś głupich bajerów typu zmiana nicków czy też Hotkeye
8.1 Najlepsza Tibia. Najlepsze otsy pod 8.1 (szczególnie wary). 7.6 też dobra była. Od 8.3 było coraz gorzej. Dla mnie zadużo jest tych pierdół. Jak mają robić tak dalej takie 2D(?) to ja dziękuję.
@Topic
Typowy Cipowski screen. Wszystkiego napierdolone co nowe w jednym zdjęciu.
Zbanowany
czekamy na update fajna zapowiedz widac mam nadzieje ze nie spier... czyms znow zapraszam na vexoria.net
Dokładnie Tibia 8,1 była pro ! Reszta to już tylko małe głupie dodatki.. Prawda niektórzy wolą te nowości ale ja jednak wolę te tibie 8,1 - 7.6, kolejne update są mi nie potrzebne
A ja się przełamię i powiem że najlepsza (na RL ofc.) była 7.92. Na OTS'y najlepsze 8.1.
# top
Nie podoba mi się ten wystrój.
Wygląda jak te świecące roślinki z avatara. Tylko że w tibii poprostu poprostu to nie pasuje.