Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Helluxzi napisał:
nie brac od niegpo postaci to zlodziej
Spójrz na siebie - ok? Później mów - w pokemony już nie gram :> tylko na rl...
Pamiętasz tamten dzień? Dałeś mi link - powiedziałeś, żebym sprawdził - 2 minuty później złe pass - 5 min później nic już nie było na koncie ...
Wiedziałeś dobrze, o tym, że to był key :] i mi tu nie pierdol, bo ty jesteś złodziejem :< - przypomnji sobie tylko ...
@top
Nie gram, i nie będe ;<
A ja mam takie pytanko ! Gdzie znajduje sie elektrownia ? bo chciałbym zlapać jakiegos elektrycznego pokemona ! ;D Byłbym wdzieczny gdyby ktos mi powiedział !
Wyjdź północną bramą miasta Saffron i non stop w prawo idź i będzie tam mały domek.
Na dole znajdziesz: Voltroby potem +1 Voltroby,magnemite +2 z lewej strony: Magneton i Magnemite
+2 z prawej strony Electrode +voltrob
Gra ktoś na Emeraldzie i jest w Saffron?? jak coś mój nick to MonlightShadow
Mnie Xedoxo też ojebał o wiele pokemonów kiedyś. Jakby miał ktoś oddać postać albo chciałby sharować to chętnie pogram. Można mi ufać. gg 9369027.
Xedoxo napisał:
Helluxzi napisał:
nie brac od niegpo postaci to zlodziej
Spójrz na siebie - ok? Później mów - w pokemony już nie gram :> tylko na rl...
Pamiętasz tamten dzień? Dałeś mi link - powiedziałeś, żebym sprawdził - 2 minuty później złe pass - 5 min później nic już nie było na koncie ...
Wiedziałeś dobrze, o tym, że to był key :] i mi tu nie pierdol, bo ty jesteś złodziejem :< - przypomnji sobie tylko ...
@top
Nie gram, i nie będe ;<
Nie skomentuje tego. Kazał ci ktoś wchodzić ? - nie. A ty ze świadomością ojebałeś więc ?
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
dzieki Wielkie Ale powiedz mi jeszcze jedno jak sie dostac do Saffron z Pewter City ?
Z Gory dziekuje !
ej no ale nie ma chociaz jednej osoby na Emeraldzie dalbym mu z kilka pokow poliwaga i bellsprouta
Ok dzienki juz nie Potrzbuje Pomocy !
Dzieki wielkie Gargamel ; D
Mam pytanko czy jest cos takiego na ile % mozna chwycic pokemona ? ! ;D
Gargamel jak nie potrzebujesz możesz oddać. Gg masz wyżej. Dzięki.