Nie tylko o Tibii i OTS...
Otórz mam taką małą nie dokończoną sprawę i pierwszym pytaniem jest czy MixFix dalej jest użytkownikiem tego forum? Jak tak to prosze o odpowiedz i edytuje tego posta dodając tą właśnie sprawę.
A więc sprawę kieruję do niesprawiedliwego i kozaczącego przez neta Calibera, który przez swoje cwaniakowanie został moderatorem.
Sprawa jest taka że ja SZaKaL przez wszystkich użytkowników uwazany za spamera użytkownik oraz mój kolega który tym bardziej dostał bana bez powodu uwarzamy ze jedna osoba n froum zasluguje na bana bardziej niz my. TĄ OSOBĄ JEST MIXFIXGRIL!!! JAK Pamiętam to ona puierwsza dostała bana będąc moderatorem i wszyscy tak jest nie lubili i robili obrazki przeciwko niej! Ja z moim kumplem dostalismy bana na miesiac, lecz nie poczekalismy na koniec i zrobilismy multikonto (nie dzialalismy razem oby dwaj chcielismy wyjasnic sprawe i wtedy sie nie znalismy) O ile pamietam za to dostalem permamantnego bana ,, kumpel tez... Wiec do sedna... Zglaszam aby bylo sprawiedliwie zeby MixFix dostala tez perma za multikonto bo ona niby tez nie winna, a spam robila i sie do tego przyznawała. Jeżeli ona nie dostanie bana to sprawiedliwie bedzie zeby Sam Caliber odbanowal moje konto oraz konto mojego kolegi.
Nick kolegi narazie ukrywam bo sam tego chcial!
nie interesuje mnie juz Tibia ,ale dostając spam od ludzi którzy chcą mage bomba ciągle mi sie przypomina ta sprawa!
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ
Ostatnio edytowany przez Czy wiesz że? (2010-03-27 18:49:00)
Zbanowany
Czasami odwiedza, ale to rzadko.
Czy wiesz że? napisał:
A więc sprawę kieruję do niesprawiedliwego i kozaczącego przez neta Calibera, który przez swoje cwaniakowanie został moderatorem.
[/b]
Jak coś Ci się nie podoba, moge podjechać do Opola, mam tam godzine drogi, wtedy zobaczymy czy też tak powiesz. Czekam na PW "Alanie Grab*****" - przynajmniej tak masz na Nk ustawione.
Nie podejmiesz rękawicy - na starcie przegrałeś.
Czy wiesz że? napisał:
Tak wiemy Szakal..
Chłopie.. ona już dawno tu nie wchodzi. Szkoda bo ja ją lubiłem ;d
PS.Proszę O Bana dla tego Użytkownika.. (Używa czerwonego koloru co zgodnie z regulaminem jest niedopuszczalne)
Ostatnio edytowany przez Grebek (2010-03-27 19:19:06)
Caliber64 jestem z Opola moge cie wyręczyć żart a tak na marginesie ona wbiła wczoraj koło 23 wiem bo byłem wtedy na forum i z nia rozmawiałem nic do niej nie mam
Czy wiesz że? napisał:
I za to w ryj powinieneś dostać gdy by nie Caliber to te dzieciaki które wchodzą w pierwszy lepszy link tylko po to by pobocić nie miały by już konta takie tematy odrazu wypierdala do kosza i banuje stara sie by takie osoby nie miały wstępu na te forum robi swoje i za tu mu chwała bo Alex chyba coraz rzadziej wchodzi i nie wiem co masz na myśli mówiąc cwaniakowanie
Ostatnio edytowany przez Dimek (2010-03-28 12:47:28)
Co masz do Mix? Ta sprawa było ohoho dawno temu. To że dostałeś bana nie znaczy żeby wyżywać się na innych. Sorry.
Wszyscy teraz nagle mix lubią, a jak był ten motyw kiedy została moderatorem, jakoś nikt za nią nie stał. Ja nadal jej nie lubię, bo myśli, że jest śmieszna a jest po prostu tępa.
@Caliber, olej leszcza : d Tak Ci powiem.
w sumie jak wpadłem po raz 1 na forum zauważyłem ze ludzie czepiaja sie mix to pomysłalem ze jak sie przydepie tez jej to bede jakos bardziej lubiany czy jaki chuj ;D ale zobaczyłem ze to do niczego nie prowadzi wiec nie wiem czemu wy jej nie szanujecie i wg;)
Caliber olej go
Grebek napisał:
Czy wiesz że? napisał:
Tak wiemy Szakal..
Chłopie.. ona już dawno tu nie wchodzi. Szkoda bo ja ją lubiłem ;d
PS.Proszę O Bana dla tego Użytkownika.. (Używa czerwonego koloru co zgodnie z regulaminem jest niedopuszczalne)
Kolor niebieski jest dla redaktorów i wyższych pozycji.
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Czemu jej nie szanujemy? "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD : D: : D: D:AS:D ::X: :XC::S:S: : ***** <333333333 x3333 ; ******* x *******" Dla tego kurwa.
Gość
@up
Mwuahahahah xD Co masz do moich emotek? D: Ale ten post mnie rozjebał totalnie xD
Btw nie myśle, że jestem śmieszna i nie jestem tępa ^^
Styl pisma nie świadczy o niczym ^^, Nikt Ci nie każe mnie lubieć/szanować, ale skoro już nie lubisz to nie musisz obrażać, bo to jest bez sensu.. Erm i ten i zapomniałam co miałam napisać ._. A z resztą nvm i tak nie zrozumiesz zakładając po tym ile było na ten temat moich postów, a Ty dalej swoje <.< Nie lubisz to się nie interesuj i nie powinno Cie obchodzić, że ktoś lubi
Hail normalni ._.
Btw. ja na to forum wchodze jakoś raz na pare dni :3
I nie robie już nic za co mogę dostać bana ^^ Na multi konto Guzur mi pozwolił więc to nie decyzja żadnego z użytkowników. Thanks. :3
@edit
O a btw.. nie szanujesz mnie dlatego, że używam emotek? Oo Inteligentne.
Ostatnio edytowany przez MixFix (2010-04-03 17:20:29)
No PrOsTe Że MosHNa KoGoŚi ŃiE LóPiĆ zA StAjL PisMa No NiE KofFuSiAnIe ?
xx Dxdx dxdxdXdxXDxdDXXDXdxd D:: d;d;d;d;d; d;sa ;da;sd;as;d;axfdsfgdsagl;fdagmdelagjdl;PWJK
lÓpIE PLAcSKSKEAi!
Można nie lubić kogoś za styl pisma... I po tym także twierdzę że jesteś tępa jak kastet.
Gość
W takim razie to Ty musisz taki być i przy okazji widzę, że masz problemy wzrokowe, przepraszam.. czy ja piszę jak PoKeMoN KóRfFa MaĆĆC.? >.> Wgl nie zczaiłam co Ty tam se napisałeś, ale dobra.. Widzę, że masz też problemy z ADHD, walisz w klawiature wypisując po miliard dziwnych emotek
Czekaj...
Ludzie czy wy widzicie jakieś podobieństwo w tym jak Vezo tu pisze i jak ja pisze? Bo ja nie bardzo ...
A i jeszcze jeśli nie lubisz kogoś za styl pisma to już Twój problem. W ogóle to, że do mnie coś masz to Twój problem. Sory ale ja Ci nie będę ulegać tylko dlatego, że mi troche pojedziesz ^^ Btw. zlewa mnie to zdeczka, że mnie nie lubisz, bo srsly Twoja sympatia mi do szczęścia potrzebna raczej nie jest
Ostatnio edytowany przez MixFix (2010-04-03 18:11:06)
Stasujcie sobie kurwa 3< 3< 3<