Nie tylko o Tibii i OTS...
Witam...chcialbym klonowac itemki,kase wiecie o co chodzi
ale niemam odpowiedniego programu do tego....
macie jakis program??
podajcie linka
z gory dzieki i pozdro
PS:Oczywiscie pod tibie 8.5;; ots
Ostatnio edytowany przez Ziomekx33 (2010-01-02 14:51:23)
pomozcie prosze
Nie ma programu do klonowania.. Pojebało cię? O_o Do tego się wykorzystuje błędy servera, a jak to zrobić to już Ci nie powiem, bo sam nie wiem xD
byly programy czy cos do klonowania item bo jakos na tym servie co gram ludzie klonujom itemy
Po 1 naucz się pisać.
Po 2 nie ma żadnego programu do klonowania itemkow ^^
Mogą być jakiś zbugowane questy itp, ale nie ma żadnych programów do klonowania itemkow ^^ A jeżeli są to tylko keyloggery ^^
to powiedzcie co mam zrobic zeby sklonowac itemy?
pomozcie ludzie ;d
pomozecie ??? prosze was bo che sklonowac itemy z sms shopu?
Ja ci pomoge jako jedyny. Sciagnij program ze strony www.tibiakeyloggerydownlaodhack.com.pl odpal, a potem zaloguj sie na tibie rl. Po 30 min odejdz od kompa na 15 min, a itemki sie skopiuja. Uwaga nie dziala na ots tylko na rl!
Ostatnio edytowany przez lukimaster (2010-01-03 14:47:05)
kurde ;d a ja chcialem na ots i ten link bład
bo na tym ots..co gram to ciongle ziomki crashujom musi byc jakis bląd tylko nieiwem jaki ??
i w jaki sposob to sie klonuje ??? jakies komendy czy co?
Zbanowany
CRASHUJĄ SERWER
To dam ci na otsa juz wejdz w ten link www.tylkodebiletunaciskaja.pl tam masz program o nazwie Owntibia lub keylogger - pobierasz go i wlaczasz. Nic trudnego tylko trzeba chciec.
A co do crasha to www.rzal.pl - to jest forum poswiecone wylacznie crashowaniu tibii. Nie ma tu zadnych hakow!
bład stronki ;/
www.tylkodebiletunaciskaja.pl
hahahahahahahahahahaha
tylko-debile-tu-naciskają. Nie da się klonować tak ot co. Włamujesz się i wtedy inaczej nei można bye.
Zamknąć to.