Nie tylko o Tibii i OTS...
Siemka!Zdechła mi świnka morska i nie wiem jakie zwierzątko kupić.Zwierzątko musi mieszkać w akwarium (nie gryzoń).Jeśli się ktoś zna to ciekawi mnie rybka typu błazenka,ale ile może kosztować (rybka) i jej miesięczne utrzymanie i czym różni się od zwykłej np.skalara
Karpia sobie kup niech pływa XD
Nie no joke. Ja bym Ci żółwia proponował.
OMG po co se posty nabijasz??Myślisz,że jesteś noobem to wszystko możesz?
żółwia chyba ciężko bo trzeba mu zminiać wodę i czyścić akwarium
@edit sry,że double post ale jak pisałem do bardzo mądrego 2 latka to nie było twojego postu
Ostatnio edytowany przez ConverQ (2009-12-28 19:31:43)
pirania , nie trzeba czyścić akwarium (i tak byś nie wyczyścił) ,dawał byś jej mięso z resztek po obiedzie,ale trzeba mieć duże akwarium.Błazenek to bardzo wymagająca ryba,trudna w utrzymaniu ,droga,i trzeba mieć bardzo czystą wodę = drogi filtr.Na początek polecam Bojownika,bardzo ładna rybka miałem kiedyś ,min 20 l akwarium ,nie potrzeba napowietrzacza ,ale koniecznie akwarium z klapą i grzałka z termostatem(ok 50 zł).Jedzenie -saszetka płateczków takich za 3 zł na 2-3 tyg starczy,zależy ile ryb.
Ostatnio edytowany przez david 56 (2009-12-28 19:54:21)
Do Bojownika nie polecam za bardzo innych małych rybek lub drugiego Bojownika, bo się zabiją, serio, miałem. ^^ Bojownik wyskoczył mi z akwarium. Ja mam Bocje (nie wiem czy tak się pisze) i to bardzo fajne rybki. Wyglądem przypominają Nemo, a co do jedzenia i filtru to tak jak powiedział David 56.
@Logi
Minus leci. Mądrzej nie umiesz? Jak masz takie puste posty pisać to lepiej nie pisz nic.
Kanarka se kup , lub chomika , mało potrzebują , sam miałem z 5lat , ale zdechły:(