Nie tylko o Tibii i OTS...
Trochę dziwny ten annihilator room
Popraw tam przy ostatniej skrzynce bo jej prawie nie widac
a tak no ładnie
daje 7/10 bo trochę niedopasowana natura do otoczenia (obr1) i te pieńki wyglądają jak by ze skał wychodziły.. ;p nie mam więcej uwag widzę , że dalej bawisz się w mapperstwo
Ostatnio edytowany przez Grebek (2009-11-24 18:45:46)
Nieźle, tylko nie pasuje trochę do demonów (rośliny? ;d) bardziej by pasowało na rook lub coś takiego xdd Więcej uwag nie mam
@up
Czemu demony akurat ? Można dać wszystko
@top
Ja zobaczyłem, że pisze Absy w dziale mapy to pomyślałem, że teraz wszyscy co tu mapują mają przejebane
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Zbanowany
Absy masz wyobrażnie
Spoks ani dawaj więcej!!
Tematyką tego Anihi są Elfy.Zamiast demonów byly by jakieś inne stworki wyglądające jak elfy i walące z inych czarów np.Wrath of Nature lub Terra Wave żeby dopasowały się do otoczenia
Ostatnio edytowany przez Absy (2009-11-25 14:20:01)
Zbanowany
Ciekawy pomysł
Mógłbyś stworzyć także Annihilatora lodowego?
@Down
Oks :>
Ostatnio edytowany przez Tore (2009-11-25 18:27:06)
Mi sie podobaja gory itd; )
Podloga - zmienne id, duze zastosowanie przeroznych elementow nie majacych ze soba nic wspolnego ale ładnie kompunujacych sie ogolnie ocena to 10/10
Not To Easy "bo trochę niedopasowana natura do otoczenia (obr1)"
- Mi to wlasnie sie podoba
Ostatnio edytowany przez Matys (2009-12-07 20:47:31)
@up
No racja,z każdym dniem coraz lepiej mappuje tylko to anni to mi sie nie podoba to powinno być bardziej mroczne a nie natura ale reszta całkiem ok
@up
Zawsze można zmienić nazwę questa, itemy i będzie dobrze, nie? ._.
@top
No ładnie, ale ten krzyż na 1ss, trochę mi się pokręciło i zobaczyłem jakby to był ten szatanśki, ale jak patrzysz oczyma postaci, to wygląda dobrze D; 2, 3 dobre, nie mam się do czego przyczepić ;d a w ostatnim troche borderów nie ma przy błocie/a błotem z farmy, ale nie widać na pierwszy rzut oka ^^, [pewnie tak miało być] a fontanna przypomina mi trochę fontannę Neona z Otlanda, ale w tamtej było więcej śmieci
Ps. najbardziej mi się podobają Grimy _/
Ostatnio edytowany przez Robert (2009-12-10 21:53:41)