Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Nie wiesz gdzie expić? A może skilować?
Pisz tutaj a my spróbujemy Ci pomóc
Profesja:
Lvl:
Mlvl:
Skil:
Eq:
Pacc?:
Miasto:
Mam nadzieje, że zaangażujecie się w pomoc innym. =D
Ostatnio edytowany przez Mr Pawlo (2009-10-07 05:55:35)
Profesja: Druid
Lvl: 86
Mlvl: 64
Skil: ----
Eq: Batwing Hat , Spirit Cloack , Ten book od 30 co daje +1 mlvl
Pacc?: Yes
Miasto: Yalahar
Gdzie ustawic bota na Afku w yalahar aby nikt nie ubil na świecie PvP ??
Profesja: none
Lvl: 1
Mlvl: 0
Skil: 10
Eq: nic
Pacc?: nie
Miasto: Wyspa przeznaczenia
; o
Po co taki temat wystarczy ze jakos " newbie " wbije na ots z rl map x999 i pogra i bedzie wiedzial co i jak
Zbanowany
Helluxzi napisał:
Po co taki temat wystarczy ze jakos " newbie " wbije na ots z rl map x999 i pogra i bedzie wiedzial co i jak
Zazdrościsz, że ja pierwszy założyłem ten temat?
Jak wbije na rl map z expem x99999 wystarczy ze wejdzie na podziemia w thais i zabije rota..I bedzie miał 1000000000000 lvl, więc nie bedzie chodził na expy dla 80 lvl itp.....
Zastanów się koleś
Ostatnio edytowany przez Mr Pawlo (2009-10-07 12:56:28)
Profesja: Knight
Lvl: 35
Mlvl: 3,5
Skil: 59/57
Eq: demon shield, crown helmet, golden armor, bright sword, boh, knight legs, scraf
Pacc?: Tak
Miasto: Gdziekolwiek z dobrym zarobkiem
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Mr Pawlo napisał:
Helluxzi napisał:
Zazdrościsz, że ja pierwszy założyłem ten temat?
Jak wbije na rl map z expem x99999 wystarczy ze wejdzie na podziemia w thais i zabije rota..I bedzie miał 1000000000000 lvl, więc nie bedzie chodził na expy dla 80 lvl itp.....
Zastanów się koleś
Jeśli wbije na takiego expa, i zabije rota nie będzie miał levela 1000000000000 a: 3999960.
Obliczenia proste: rotworm daje 40 expa, 40 x 99999 = 3999960.
Zbanowany
To był tylko taki przykład?
Helluxzi napisał:
Profesja: none
Lvl: 1
Mlvl: 0
Skil: 10
Eq: nic
Pacc?: nie
Miasto: Wyspa przeznaczenia
; o
nie bedzie wiedzial co i jak zagra magiem bedzie wascic.. na otsach lecisz 20 magiem na dragi 1 drag = 1 lvl wiec roznica
hohoho kto to wbil na t11 SIEMA XD
@top
hoho wiedzie ze nie pojeles o co mi chodzilo ale co tam dla kogos z takim maly ilorazem inteligencji to nic nie znaczy
Tak szczerze to juz mi to zbrzydlo patrzac na twoje posty ( nawet nie bedze szanowal ciebie i nie napisze z duzej ) jak chodzisz po temacie spamujesz i offtopujesz i pozatym Ci nie zazdroszcze bo nie mialem tak pojebanego pomyslu zeby taki temat zrobic
Ostatnio edytowany przez Helluxzi (2009-10-07 16:27:18)
Zamknąć mordy ...
Co z odp. dla mnie ?? czekam cały dzień
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Zbanowany
Helluxzi napisał:
jak chodzisz po temacie spamujesz i offtopujesz
Ciekawe co teraz Ty robisz?
@Dantez
Hmmmm...
Może na cyce?Guardy? ;//
Poskiluj do 70 i wtedy na cos lepszego
Wiesz taka tu pomoc, zakładając ten temat myślałem, że ludzie będą się angażować, ale jak wbija taki helluxzi i pierdoli glupoty to wiesz..
Ostatnio edytowany przez Mr Pawlo (2009-10-08 12:12:31)
Dantez napisał:
Profesja: Knight
Lvl: 35
Mlvl: 3,5
Skil: 59/57
Eq: demon shield, crown helmet, golden armor, bright sword, boh, knight legs, scraf
Pacc?: Tak
Miasto: Gdziekolwiek z dobrym zarobkiem
Odp. jest prosta piraty (bez corsair) ale bardziej polecam Cyclopolis -1 i początek -2 ; }
niewieze stary co ty wg ćpasz lepiej zmien dilera bo ci złe prochy najwyrazniej sprzedaje ze ja chodze i offtopuje <szok>
@dantez
z tego co wiem kinasem z tymi skillami to na larvy ( 0 waste xD ) skaraby bądź tez cycki w edron mógł bys tez zrobic questa na nose ringa
Profesja: Druid
Lvl:46
Mlvl: 46
Skil:
Eq:p set jak to mowią po hacku chciałbym szybko zarobic na eq
Pacc?:nie
Miasto:Venore
Hahahahaha guardy hahahaha, na 76 kina bez pacca (dsm, v shield crus i takie podstawowe) na 1h expienia na guardach szly mi 2 strogi. I piraty jeszcze lepiej chyba chcesz zeby on padl jak tam wejdzie lol223345235 polecam ci trade quarter, yalahar - na bota w sam raz wyciagniesz 24~k expa i kasy tez duzo. Edron cyklopy odradzam bo zawsze zajete, jedynie yalahar mistrock - ogromny resp tych slabszych cyckow. Raj dla kina, ewentualnie alchemist (za waste sie zwraca, a exp jest dobry).
@ upDla druta radze dragon lair (spokojnie dasz rade) tam dragi sa tak rozmieszczone ze nie ma klopotow z nimi. 60k/h okolo i czasem cos niezlego poleci woika i sie samo zwraca.
Ostatnio edytowany przez lukimaster (2009-10-09 13:02:54)