Nie tylko o Tibii i OTS...
www.lockerz.com
Co to Lockerz?
Lockerz jest portalem spo³eczno¶ciowym m±jcym na zadanie zrzeszenie ludzi w jednym portalu gdzie bêd± mogli porozmawiaæ, zagraæ w gry, pos³uchaæ muzyki, ogl±daæ filmiki a nawet wygraæ nagrody!
Jak± mam pewno¶æ ¿e to nie oszustwo?
Masz gwarancjê ¿e otrzymasz swoj± nagrodê! Bo Lockerz jest prawdziw± firm±. Oraz jest finansowana przez Liberty Media, która jest jedn± z najwiêkszych firm medialnych w USA. A szefem Lockerz jest Kathy Savitt, by³y zarz±dca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.
Jakie nagrody mogê wygraæ?
Nagród jest bardzo du¿o! Pocz±wszy od zwyk³ych przedmiotów takich jak: Buty, pier¶cionki, torebki, skutery, ksi±¿ki a nawet pistolety do paintballa. Tak¿e mo¿esz wygraæ gadzety elektroniczne, takie jak: Laptopy, telewizory, pendrivy, konsole do gier (PS3, XBOX), odtwarzacze muzyki (Ipody), odtwarzacze DVD, aparaty cyfrowe i gry.
Dodatkowo mo¿esz sobie zamówiæ np. Prywatny koncert grupy muzycznej
Zdjêcia niektórych nagród mo¿na zobaczyæ w galeri, lub klikaj±c TU.
Czy nagrody s± wysy³ane do Polski?
Aktualnie do Polski i innych krajów poza USA nie wysy³aj±, przyczyn± jest to i¿ strona aktualnie jest w wersji beta i wszystko dostêpne bêdzie w najbli¿szym czasie.
Nagrody do Europy bêd± wysy³ane ju¿ 15/10/09 (15 pa¼dziernika), wiêc mamy czas by nazbieraæ sobie trochê punktów.
Ale jak te nagrody zdobyæ?
Dok³adniej to te nagrody siê wymienia za punkty które zdobyli¶my podczas aktywno¶ci w portalu.
Dok³adniej punkty dostajesz za:
Za l ogowanie siê codziennie 2 PTZ (Z-Lister 4 PTZ)
Za odpowiadanie na pytania (dailes) 2 -10 PTZ (Z-Lister 4 - 20 PTZ)
Za zapraszanie znajomych 2 PTZ (Z-Lister 4 PTZ)
Za zagranie w grê na poczatku do 60 PTZ
Punkty resetuj± siê z pocz±tkiem nowego roku. Chyba ¿e bêdziemy mogli je przenie¶æ na nastêpny rok.
A co to jest ten Z-Lister?
Z-Lister jest takim ViP'em który zaprosi³ 20 osób lub wiêcej. Dostaje on podwojone punkty i ViP shopping czyli sklep dla ViP'ów.
Okres trwania tego ViP'a resetuje siê z pocz±tkiem nowego roku.
Wiadomosci skopiowane.
Jesli ktos chce zaproszenie niech napisze mi na maila
tomke1234@gmail.com
lub na gg
4376608
Duzo mi to pomoze, potrzebuje jeszcze zaledwie 14 osob.
Wy tez mozecie zaczasc zbierac te punkty.
Narazie pula nagrod jest pusta. Nowe nagrody od 15 pazdziernika, ale punkty juz mozna zbierac.
Ja zbieram na PSP(220pkt[200 konsola i 20pkt przesylka do polski])
Z gory dzieki, Itachi