Nie tylko o Tibii i OTS...
No no no najpierw db a tera NaRuTo...
No ja lubie Kakashiego,Sasuke no i oczywiście Rook Lee . . .
Jeśli coś zle napisałem to mówić za bardzo nie wiem jak sie pisze
Ostatnio edytowany przez merrakal (2007-12-28 08:21:58)
Zbanowany
No napisałeś źle Rock Lee ;] Beznadzieja ;d
Zbanowany
MixFixGirl napisał:
No napisałeś źle Rock Lee ;] Beznadzieja ;d
merrakal napisał:
Rook Lee
Może po prostu on lubi Rookgaard!
I LOVE NARUTO!!!!!!!! nawet z qumplem robimy OTS naruto zrobiliśmy już skrypty do rasengana i zaczynamy robić profesje no i mamy już niektóre itemki
i mapke zaczne za niedługo robić
A ja to lubie Kakashi'ego i Naruto
Naruto nudne anime lepsze dragon ball
Zbanowany
Nom, DB lepsze, bajka na której się wychowałam i jeszcze jedno... mówicie, że anime to nie bajki... a w języku japońskim, anime oznacza właśnie bajke
Legolas łap http://shippuuden.pl/download.php
Zbanowany
Weź to skasuj, tego nie ma tu być -.-
Wielkie thx Sebek ;] reputa dostajesz.. MixFixGirl: Weź to skasuj, tego nie ma tu być -.- sam zadalem wam to pytanie zeby ktos na nie odwpwiedzial
Little Raitto obejrzałem wszystkie twoje kompilacje a wiec tak w więkrzosci użyłeś w komplikacjach techno co nie za bardzo do tego pasuje
i tu jest minus ;/ Naruto Battle, Hokage vs Orochimaru, Team Kakashi vs Itachi
te 3 kompilacje sa o wiele leprze fajniejsza muza
Moja ulubiona postać to Rock Lee jedna z najzabawniejszych postaci a po za tym ma fajny styl walki
Ulubiona technika hmm.... Rasenshuriken w anime jeszcze nie było tej techniki ale czytam chaptery i tam właśnie ta technika była tylko ze bardzo złe wpływa na Naruto ;/
ej sebek ale cos mi sie nieda otworzyc sciagam i nic;/ wyskakuje jakis error wiesz oco chodzi wiem ze to niejest sprawa na tym temacie ale prosze o odpowiedz
Zbanowany
Legolas napisał:
Wielkie thx Sebek ;] reputa dostajesz.. MixFixGirl: Weź to skasuj, tego nie ma tu być -.- sam zadalem wam to pytanie zeby ktos na nie odwpwiedzial
No i tu właśnie się zaczyna... jak ja Ci chciałam pomóc na gg to zablokowałeś... gratulacje inteligencji ^.^