Nie tylko o Tibii i OTS...
Szukam tematów poświeconych naprawie telefonu w domowym zaciszu, chodzi o to że w na moim zadupiu nikt nie podejmie się naprawy telefonu a specjalnie jechac do wrocka aby naprawili mi telefon to nie chce mi się jakoś
Zbiłem DIGITIZER czy coś takiego (panel dotykowy) no i muszę go wymienić. Panel już zamówiłęm ale tkwi kwestia jak zdemontować ten stary
Szukałem po necie ale zbyt dużo nie piszą
Oto zdjęcie uszkodzonego telefonu...
http://odsiebie.com/pokaz/5168686---c92c.html
jeżeli to iphone to poszukaj miejsca na śrubki i odkręcaj je .Jeżeli na zewnątrz nie ma śrubek zdejmij baterie i tam powinnny byc .Zapamiętaj gdzie ,która śrubka .I odkręcaj aż nie zdejmież ostatniej warsty nad wyświetlaczem.Potem odepnij wszystkie inne kabelki itd. JA wolał bym jedanak oddać do serwisu bo panel dotykowy wymienia sie bardzo trudno z powodu kabli i innych tasiemek..
Ostatnio edytowany przez david 56 (2009-08-30 11:58:12)
Zbanowany
Jedź lepiej do wrocka
Bo szybciej rozpierdolisz go do końca niż naprawisz panel dotykowy xD
Tylko że jak patrzyłem to nie jest problem wymienić panel, bo to wsuwasz taśmę czy coś takiego Ale nie wiem jak ten panel odczepić czy z przodu go sie wyciąga czy trzeba go wykręcić od tylca.
I teraz chcę się dowiedzieć co i jak
Mr Pawlo ma racje, ja też kiedyś próbowałem naprawić telefon, to się całkiem rozpierdolił i musiałem zbierać na new ;p
Ostatnio edytowany przez Dark Mucha (2009-08-31 09:57:54)