Nie tylko o Tibii i OTS...
Jak co piątek na oficialnej stronie tibia.com, ukazała się sonda, dotycząca dziennego czasu grania w tibię.
Przetłumaczone z tibia.com:
Spoiler:
Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się ile godzin dziennie spędziłeś na graniu w Tibię?
Żeby dowiedzieć się jaka jest średnia Tibijczyków, którzy grają w grę, chcielibyśmy wiedzieć: jak długo grasz w Tibię codziennie? Proszę podać nam orientacyjnie odpowiedź.
Ja osobiście gram mniejwięcej poniżej 10h, i tak większośc czasu przesiaduję w depo lub gram na różnych postaciach. A ile wy gracie ?
Sondę można znaleźc TUTAJ !
Przepraszam za brak litery "ci", ponieważ z nieznanych powodów nie mogę jej napisac.
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Hmmm.... Ja gram dziennie po 5h, ponieważ nie jestem no-lifem ;]
Nie wiem czemu ci nie działa
I tak pewnie 40% skłamie ile gra godzin. (Bo mu się godziny włączonego botów nie będzie chciało liczyć )
W czasach, kiedy Tibia to była boska gra, to ok. 8h dziennie+6h na skillowanie, botem.
Na t11 też ktoś mógłby zrobić taką sondę, aby można było głosować na t.com oraz tu ;p
Ja teraz gram jakieś 1h dziennie, reszte czasu spędzam na gothic 1, 3, perfect world i to tyle ; d
@up
Znowu zgapa z hunted.pl ?
@top
Nie wiem co jest z tym "ci" kurwa
ja w tibie gram z 2h... kiedyś grałem z 5h ale teraz już tibia mnie tak mocno nie kręci xd
2-4 h dziennie
Zależy od dnia
Ostatnio edytowany przez Seba16 (2009-07-24 13:05:28)
ja 1-5 zależy czy mappuje czy grafikuje czy filmy ściągam xD
Ja mało grywam w tibie okolo 5h dziennie
NAKARM DRAGUSIA!
@up
heh bardzo mało
@topic
ja gdy mi się chce a zwykle nie to od 1 do 4h dziennie
Dantez, newsy nie są od wyrażania własnego zdania. Mogłeś to napisać w innym poście. Newsy służą do informowania, to nie jest sprawozdanie...
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
@up
To była odpowiedź, na końcu pytanie zachęcające do odpowiedzi ale ok ...
Gość
Seafily napisał:
Dantez, newsy nie są od wyrażania własnego zdania. Mogłeś to napisać w innym poście. Newsy służą do informowania, to nie jest sprawozdanie...
Sam nie jesteś lepszy ; ) Twoja gazetka... raz na xy miesięcy wychodzi i dowartościowuje Cię to jak ktoś napisze, że jest wyjebiaszcza w kosmos D: Bez urazy, ale nie mów Dantezowi co ma robić, bo jest lepszym Redaktorem od Ciebie.
@top
Nie gram f tipje.